Ingezonden persbericht

Luberto van Buiten adjunct-hoofdredacteur Incentive

AMSTERDAM, 20040511 -- Luberto van Buiten is de nieuwe adjunct-hoofdredacteur van Incentive. Hij treedt per 1 juni in dienst bij uitgeverij RAI Langfords. Van Buiten (28) was de afgelopen vijf jaar werkzaam als redacteur bij MarketingTribune. Hij neemt de werkzaamheden van Allard Frederiks over. Frederiks werd per half april hoofdredacteur van Incentive.


Ook is Elsbeth Drijver aan de slag gegaan bij RAI Langfords, als eindredacteur voor de titels Incentive, BenE (evenementenmarketing), en Breedband in Bedrijf. Drijver werkte op de eindredactie bij NieuwsTribune (nu MarketingTribune) en deed bureauredactie bij Uitgeverij Prometheus/BertBakker/Ooievaar, en bij Reed Business Information voor verschillende mkb-handboeken en -nieuwsbrieven.

Incentive, 'het prikkelende marketingmagazine', belicht maandelijks de achtergronden van direct marketing, sales promotion, interactieve marketing en eventmarketing. Het blad richt zich op marketing- en communicatieverantwoordelijken in het Nederlands bedrijfsleven. Op de site www.incentive-online.nl worden de belangrijkste actuele ontwikkelingen gepubliceerd.

RAI Langfords is de vakinformatie-uitgeverij met journalistiek onafhankelijke uitgaven in de autobranche, grafische industrie, horeca en (marketing)communicatie. Business-unit RAI Publishing House (RPH) verzorgt projectmatige producties ten behoeve van derden, zoals beurscatalogi en -magazines.



Ingezonden persbericht