Politie Zeeland


O-4684-2004 SNELKRAAK TANKSTATION


Bij een benzinestation langs de A58 is dinsdag rond 02.00 uur een snelkraak gepleegd.
De toegang tot het pand werd geforceerd waarna een nog onbekende hoeveelheid rookwaren werd weggenomen. Het schadebedrag is niet bekend. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.


O-4685-2004 TWEE AUTO'S ZWAAR BESCHADIGD BIJ AANRIJDING


In Wissenkerke zijn dinsdagmiddag rond 16.00 uur twee auto's zwaar beschadigd bij een aanrijding.
Een 78-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland reed over de Provinciale Weg, komende uit de richting Geersdijk. Hij verleende op het kruispunt met de Oost Westweg geen voorrang aan een van rechtskomende personenauto, bestuurd door een 51-jarige man eveneens uit de gemeente Noord-Beveland. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd waarvan een zelfs vermoedelijk total loss.


O-4686-2004 BROMFIETSER GEWOND BIJ AANRIJDING


Een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Goes is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat hij was aangereden door een personenauto.
Rond 17.00 uur wilde een 50-jarige automobiliste uit Goes op de Oostkerkestraat in Wolphaartsdijk met haar auto wegrijden uit een parkeervak. Hierbij zag zij vermoedelijk de tegemoetkomende bromfietser over het hoofd. De bromfietser belandde vervolgens op de motorkap van de auto. Hij liep bij zijn val vermoedelijk een hersenschudding op en een wond aan zijn keel en werd behandeld door de plaatselijke huisarts. Zowel de bromfiets als de auto raakten bij de aanrijding beschadigd.


O-4687-2004 AANRIJDING


In Oud Vossemeer zijn dinsdag rond 17.45 uur twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.

Een 28-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed over de Vierwindenstraat en verleende op de kruising met de J.F. Kennedystraat geen voorrang aan een van rechtskomende personenauto, bestuurd door een 45-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. Er was alleen materiële schade.





Politie Zeeland