Gemeente Den Helder

13-05-2004 Rectificatie: niet bestemmingsplan Visbuurt maar Vogelbuurt ter inzage

Vorige week werd in de openbare kennisgevingen in de kop boven de publicatie gemeld dat het bestemmingsplan ¡¥Visbuurt¡¦ ter inzage zou liggen. Dat was niet juist. Het gaat om het bestemmingsplan ¡¥Vogelbuurt¡¦, zoals wel correct in de tekst stond aangegeven.

De ontwerp-bestemmingsplannen ®Vogelbuurt ligt sinds 7 mei 2004 gedurende vier weken ter inzage en wel op werkdagen tussen 8.00 en 14.00 uur bij de afdeling Ruimte, Wonen en Ondernemen aan de Drs. F. Bijlweg 1 en bij het Service en Informatiepunt in de hal van het stadhuis op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.30 uur. Gedurende genoemde termijn kunt u uw schriftelijke zienswijze sturen naar de gemeenteraad van Den Helder, Postbus 36, 1780 AA Den Helder.
Het ontwerp-bestemmingsplan ¡¥Vogelbuurt¡¦ voorziet in een bestemmingsregeling voor de bestaande woonwijk Vogelbuurt in Den Helder. De hoofdfunctie van deze bestaande wijk is wonen, het bestemmingsplan is daarom voornamelijk conserverend van aard. Tegen het treinspoor aan is de zogenaamde ®autoboulevard opgenomen als te ontwikkelen gebied.