SCHEEPENS RECLAME ADVISEURS

Prijsuitreiking bij Piet Klerkx Keuken en Sanitairwereld

Zaterdag 15 mei vond bij Piet Klerkx Keuken- en Sanitairwereld in Waalwijk een unieke prijsuitreiking plaats. Uniek omdat er nog nooit zo'n grote prijs werd weggeven. De prijsuitreiking volgde op de Panda actie die een maand lang bij Piet Klerkx Keuken- en Sanitairwereld in Waalwijk en Amersfoort werd gehouden. Elke week werd er onder alle keuken en/of sanitairkopers een Fiat Panda verloot. In totaal werden er afgelopen zaterdag 4 Fiat Panda's aan de 4 gelukkige winnaars overhandigd.
De familie Wensen uit Garderen, de Familie Seijkens uit Breda, de Familie Smal uit Amersfoort en de Familie van Nunen uit Tilburg konden hun geluk niet op toen ze hun Fiat Panda uit handen van de heer Olaf Holtkamp, commercieel manager van Piet Klerkx Keuken- en Sanitairwereld kregen overhandigd.

Alle prijswinnaars kochten in de actieperiode bij Piet Klerkx een nieuwe keuken of badkamer. Naast hun droomkeuken of -badkamer zijn ze ook nog eens de trotse eigenaar geworden van de auto van het jaar
2004, de Fiat Panda.

Iedereen die tijdens de Panda actie een keuken of badkamer kocht kreeg voor iedere . 1000,- van het aankoopbedrag een lot. Aan het einde van iedere week werd uit alle deelnemersloten de winnaar van die week getrokken.

De 4 prijswinnaars werden zaterdag flink in het zonnetje gezet bij Piet Klerkx Keuken- en Sanitairwereld. Een glas champagne, een grote bos bloemen en natuurlijk de sleutel van de nieuwe auto.

De prijsuitreiking van afgelopen zaterdag was voor Piet Klerkx Keuken- en Sanitairwereld het einde van een uiterst succesvolle actie. Een actie waar Piet Klerkx trots op is, omdat er nog nooit zo'n grote prijs werd weggeven. Maar voor een keuken en badkamerzaak die de grootste van Europa is mag dat natuurlijk ook wel.


17 mei 04 15:16