MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Programma rondom Simple Minds concert compleet

PERSBERICHT

Delft, woensdag 10 maart 2004

PROGRAMMA RONDOM SIMPLE MINDS CONCERT IN HELLENDOORN COMPLEET

NAAST LEVEL 42 ZIJN THE STRANGLERS EN GRUPPO SPORTIVO TOEGEVOEGD AAN

LINE UP

Het programma rond het concert van de Simple Minds, op zaterdag 22 mei in Hellendoorn, is compleet. Level 42 was eerder als very special guest aangekondigd. The Stranglers en Gruppo Sportivo completeren nu de line up. De voorverkoop is inmiddels begonnen.

Met de Simple Minds, Level 42, The Stranglers en Gruppo Sportivo staan er vier absolute toppers uit de jaren 80 op het podium en kun je spreken van een heus minifestival. The Stranglers scoorde legio hits zoals 'Golden Brown', 'No More Heroes' en 'Always The Sun'. Nummers die bij deze veelzijdige band nog altijd op de setlist staan. Gruppo Sportivo zit momenteel in de studio om een nieuwe plaat op te nemen. Grote successen van de band rond Hans Vandenburg zijn 'Disco Really Made It', 'Hey Girl' en 'Beep Beep Love'. Gruppo Sportivo zal als eerste band het podium betreden.

De locatie van dit concert is het Evenemententerrein a/d Luttenbergerweg in Hellendoorn. Het terrein is weersonafhankelijk gemaakt door het gebruik van een gigantische tent.

Voor meer informatie: www.simpleminds-hellendoorn.nl

Simple Minds
Simple Minds, Level 42, The Stranglers en Gruppo Sportivo Zaterdag 22 mei 2004
Evenemententerrein Hellendoorn (a/d Luttenbergerweg) De voorverkoop loopt
Ticketprijs: Euro 37,50 (excl. servicekosten)
Terrein open: 15.00
Aanvang programma: 16.30

Organisatie: Mojo Concerts i.s.m. EV Hands Productions

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.