Man mishandeld door motorrijders

Uden 24-05-2004 - Donderdagmiddag 20 me is een 20-jarige man mishandeld op de Bronkhorstsingel in Uden. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 12.30 uur reed de man met zijn personenauto over de Batenburglaan in Uden. Hij sprak een motorrijder aan op het feit dat deze afsloeg zonder richting aan te geven. De onbekende motorrijder keerde hierop zijn motor en reed achter het slachtoffer aan en zei tegen dat hij moest stoppen. De automobilist reed door. Even later haalde de motorrijder hem in, parkeerde zijn motor in een parkeerstrook naast de rijbaan en sloeg een deuk in de auto, op het moment dat deze voorbij reed.

Het slachtoffer is weggereden en besloot even later aangifte te doen. Op weg naar het bureau werd hij opnieuw achterna gereden door de motorrijder, die nu vergezeld was door twee andere motorrijders. Op de Bronkhorstsingel werd de automobilist klemgereden door de drie motorrijders. Twee van hen stapten van de motor af en trokken de portiers van de auto open. De automobilist werd door hen beiden geslagen, waarbij hij letsel aan zijn hoofd opliep. Eén van de motorrijders nam de mobiele telefoon van het slachtoffer mee. Het slachtoffer wist te ontkomen en reed rechtstreeks naar het politiebureau in Uden. Daar kwam hij rond 13.30 uur aan.

DE POLITIE ROEPT GETUIGEN OP ZICH TE MELDEN. HEEFT U IETS GEZIEN OF GEHOORD? NEEM CONTACT OP MET POLITIE UDEN 0900-8844, (lokaal tarief).