Politie Gelderland-Midden

Arnhem; politie zoekt getuigen van gewapende overval
Publicatiedatum: 24-05-2004

De politie in Arnhem is op zoek naar mensen die op maandag 24 mei rond 18.00 uur op de Rijnstraat in Arnhem getuige zijn geweest van een vermoedelijk gewapende overval op een winkel. Omstreeks genoemd tijdstip heeft een vooralsnog onbekende man de winkelier en nog een ander personeelslid bedreigd en geld buit gemaakt. Op dat moment waren er geen klanten in de winkel.

Nadat de man de winkel daarop had verlaten is hij in onbekende richting vertrokken. Onduidelijk is ook of hij gebruik heeft gemaakt van een vervoermiddel. Wellicht zijn er echter getuigen die hier meer over weten. Overigens wil de politie ook graag in contact komen met mensen die op een andere manier informatie over deze overval hebben. Zij kunnen daarover bellen met de politie in Arnhem, op telefoonnummer 0900 - 8844.

Signalement
Van de overvaller is niet zo veel bekend. Wel is duidelijk dat het om een blanke man gaat van ongeveer 35 jaar oud. De man had kort donker haar. De slachtoffers hebben de stellige indruk dat zij met een vuurwapen bedreigd zijn. Waarom zij dat zo zeker weten, kunnen zij op dit moment nog niet precies aangeven. De politie is direct begonnen met een buurtonderzoek en het verhoren van getuigen. Nadere bijzonderheden ontbreken op dit moment.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden, perspiket
Harry Munniksma
0318 688 221

---