Politie Gelderland-Midden

Arnhem, voetgangster 'geschept' op Eusebiusplein
Publicatiedatum: 26-05-2004

Een 30-jarige Amsterdamse is dinsdagavond op het Eusebiusplein geschept door een 26-jarige automobilist uit Duiven. De vrouw zou samen met collega's de weg over hebben willen steken om naar een auto te gaan die geparkeerd stond op de Markt. De bestuurder van de auto kon naar eigen zeggen niet meer uitwijken en reed de vrouw aan. Door de klap vloog de vrouw over de auto en belande op het wegdek. De vrouw klaagde over pijn in haar armen en benen, ook had ze een hoofdwond.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem, twee knapen inverzekeringgesteld na beroving
Publicatiedatum: 26-05-2004

Twee Arnhemmers (16) zijn dinsdagavond aangehouden na een beroving. De twee jongens, beiden 16-jaar oud zouden een 18-jarige Arnhemmer onder bedreiging van een mes hebben beroofd. De man moest van de twee jongens pinnen bij een pinautomaat in de Steenstraat, vervolgens gingen zij er met het gepinde geld vandoor. Een getuige wist de politie te waarschuwen. Het slachtoffer heeft de twee in bijzijn van de agenten in de Spijkerstraat herkend. Daar zijn ze aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De knapen zijn inverzekeringgesteld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Westervoort, Verkeersovertreder drie maal beboet Een 25-jarige man uit Duiven is dinsdagmiddag bekeurd voor drie verkeersovertredingen. Agenten werden omstreeks 16.45 uur op de Brugweg ingehaald door de man die over de busbaan (64 euro) reed. Vervolgens haalde de man op de Hamersestraat twee voertuigen in en negeerde hierbij een dubbele doorgetrokken streep (125 euro). Blijkbaar was dat nog niet genoeg; de man verhoogde zijn snelheid tot 100 km/uur (schikking officier van justitie). De agenten lieten de man bij de verkeerslichten voor de Rivierweg weten dat hij drie bekeuringen zou krijgen.
Zevenaar, man aangehouden voor mishandeling
Een 37-jarige man uit Zevenaar is afgelopen nacht aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 19-jarige plaatsgenote. Een verjaardagsfeestje in een woning in Zevenaar liep uit de hand, waarbij de verdachte de 19-jarige vrouw in het gezicht zou hebben geslagen. De gewaarschuwde politie kwam ter plaatse en hield de man aan. In het politiebureau is proces-verbaal opgemaakt tegen de man.