Dienstenbond CNV

CAO onderhandelingen PGGM verlopen moeizaam
28-05-2004

Op 10 en 24 mei jl. heeft de CNV Dienstenbond met PGGM onderhandeld over de nieuwe CAO voor PGGM. Om maar met de deur in huis te vallen: het gaat niet goed. Zowel over de eenmalige uitkering als op de inhoudelijke kwalitatieve punten lopen de meningen nog ver uiteen.

PGGM heeft een erg lage eenmalige uitkering aangeboden. Het aanbod komt ook niet overeen met wat elders in de financiële dienstverlening gebruikelijk is. Omdat de CNV Dienstenbond 2,5% vraagt liggen de standpunten te- ver uiteen en kunnen wij hier niet verder over onderhandelen.

We komen ook niet uit ons voorstel "investeren in de toekomst van PGGM". De CNV Dienstenbond wil op dit punt inschakeling van een deskundige maar PGGM vindt dat niet noodzakelijk.

Op 17 juni 2004 zal de CNV Dienstenbond nog één poging wagen om uit de impasse te komen. Wanneer dat niet lukt zullen wij de situatie in een ledenvergadering met u bespreken.

Om PGGM van ons gelijk te overtuigen is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de CNV Dienstenbond steunen. Overtuig daarom uw niet-georganiseerde collega van het nut van het lidmaatschap. Hij of zij kan zich aanmelden via deze site.

Vragen en opmerkingen vernemen wij graag. U kunt hiervoor terecht bij uw bestuurder, Martijn Donker. Hij is bereikbaar op (035)6460580. Mailen kan ook op hilversum@cnvdibo.nl

Wilt u uw mening geven over de uitkomst van het voorjaarsoverleg? Ga naar www.cnv.nl. Meer mogelijkheden vindt u in de informatiekrant die u binnenkort toegezonden wordt.