Ingezonden persbericht


Persbericht

Amerikaanse 'Alcohol and Tobacco Tax and Trade Bureau' selecteert ZyLAB voor organisatiebrede Document Managent & Retrieval-oplossing

Afdeling van het Ministerie van Financiën in de VS sluit contract voor zes jaar ter waarde van $375.000 met ZyLAB

Amsterdam, 1 juni 2004 - ZyLAB, gevestigd marktleider op het gebied van document management en information retrieval software, maakt bekend dat het Amerikaanse Alcohol and Tobacco Tax and Trade Bureau (TTB) de ZyIMAGE document management en retrieval -oplossing heeft gekozen. Het TTB wil ZyIMAGE in de gehele organisatie gaan inzetten voor gebruik door ongeveer 450 medewerkers in het hoofdkantoor en tien andere vestigingen in Washington D.C.

Vóór de aankoop van deze organisatieomvattende oplossing zette de afdeling van het TTB Chief Counsel ZyIMAGE in voor het archiveren en doorzoeken van documenten. Op basis van het succes van de bestaande implementatie wil TTB ZyIMAGE nu organisatiebreed gaan inzetten voor het archiveren en doorzoeken van documenten en e-mail. Daarnaast wil TTB haar gehele bibliotheek online zetten. Daartoe worden historische documenten in het systeem ingescand en naar het online archief verstuurd.

"TTB verzorgt de regelgeving voor de Alcohol- en Tabaksindustrie. In dit kader dienen we regelmatig juridische vragen te beantwoorden en onze enorme bibliotheek te doorzoeken", aldus Marcelo Olascoaga, enterprise architect bij TTB. "ZyLAB biedt ons snelle en directe toegang tot de informatie die we bijhouden. Op dit moment duurt het vaak lang voordat we de juiste informatie boven tafel hebben, waardoor we inefficiënt gebruik maken van onze tijd. We richten ons op het verbeteren van onze interne processen en de service richting onze leden. Het imagen van onze documenten helpt ons dit doel te realiseren."

Een andere mogelijkheid die het TTB momenteel onderzoekt is de integratie van ZyIMAGE met TTB's PKI-, smart card- en digitale handtekeningsinitiatief. Het idee is dat het TTB ondertekende documenten (elektronisch of op papier) op kan slaan in ZyIMAGE, waardoor gebruikers deze documenten en hun historie kunnen bekijken.

"We zijn erg tevreden met de mogelijkheid het TTB te voorzien van onze document management en retrieval oplossing, waardoor zij hun taken efficiënter kunnen uitvoeren", aldus Dr. ir. Jan C. Scholtes, algemeen directeur van ZyLAB. "Met ZyIMAGE beschikt het TTB over een oplossing die rechtstreeks kan integreren in hun bestaande architectuur. Doordat ZyIMAGE een XML-gebaseerde oplossing is zijn de opslageisen en implementatiekosten beperkt. De enorme interesse vanuit overheidsinstellingen is gebaseerd op deze unieke eigenschappen van onze oplossing."

Over ZyLAB
ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. Twintig jaar geleden ontwikkelde ZyLAB het product ZyINDEX, dat al snel de meest gebruikte oplossing werd voor het doorzoeken van grote hoeveelheden elektronische files in PC-omgevingen. In 1991 kwam ZyLAB's belangrijkste product ZyIMAGE op de markt, de beste zoekmachine voor grote collecties gedigitaliseerde papieren en elektronische bestanden. De evolutie van ZyLAB gaat door met ZyIMAGE 5.0, dat een volledig open-source XML framework bevat en geschikt is voor papier, elektronische bestanden, e-mail en bijna alle vormen van multimedia. ZyIMAGE 5.0 vormt de kern van ZyLAB's complete oplossingen voor het archiveren, doorzoeken, vinden, ordenen, delen en reproduceren van documenten, die onder andere worden toegepast bij juridische-, financiële- en overheidsinstellingen. ZyLAB heeft wereldwijd installaties op meer dan 7.000 locaties met ruim 300.000 gebruikers. Vanuit haar kantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië kan ZyLAB haar klanten ter plekke een snelle dienstverlening bieden. Meer informatie kan worden gevonden op: www.zylab.com


---

Voor redactionele informatie: PB0904 Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, fax: 055-3602661, website: www.influx-PR.com.