TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 28-05-2004

Radio
DE RONDE OM TEXEL OP 3FM
Uitzending donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 juni Radio 3FM

LAATSTE CONCERT DIRECT LIVE BIJ 3FM

Op donderdag 3 juni zendt de TROS, vanaf De Ronde Om Texel, het laatste promotionele concert uit van Di-rect. Hierna nemen Tim, Jamie, Spike en Bas van Di-rect een jaartje vrijaf om even bij te komen van alle successen die ze de afgelopen jaren hebben gehad. Deze bijzondere gebeurtenis wordt op donderdagavond 3 juni van 20.00 tot 22.00 uur live uitgezonden op 3FM.

Onder de naam '3FM Presents De Ronde Om Texel, powered by: TROS & NPS' zijn het hele weekend live-optredens te beluisteren. Op donderdag 3 juni maakt naast Di-rect ook Xander de Buisonjé zijn opwachting.

Op vrijdag 4 juni zijn de Sarah Bettens Band, voormalig K's Choice, en Henk Westbroek & Band te gast bij 3FM. Het populaire programma Disco Classics Party Request met Corné Klijn is deze vrijdagavond verlengd met een uur en omgedoopt tot 'Beach Edition'.

Het bijzondere driedaagse programma wordt op zaterdag 5 juni afgesloten met een uitzending vol optredens van bekende artiesten. Idols 2004-winnaar Boris, Sita, Treble, The Sheer, Spanner, Bad Candy, Yellow Pearl en Wealthy Beggar zijn enkele namen die deze zaterdag 5 juni voorbij komen op Texel.