Ingezonden persbericht


SNIFFER TECHNOLOGIES BRENGT NIEUWE VERSIE UIT VAN nPO MANAGER MET EXTRA BEHEERMOGELIJKHEDEN TER ONDERSTEUNING VAN BEDRIJFSKRITISCHE APPLICATIES

Network Performance Orchestrator voor verhoogde efficiëntie en betere beveiliging van netwerkapplicaties

Amsterdam, 3 juni 2004 - Network Associates Inc. (NYSE: NET), leverancier van intrusion prevention oplossingen, maakt de introductie bekend van Network Performance Orchestrator (nPO) Manager 3.0, een nieuwe versie met extra functionaliteit en nieuwe mogelijkheden als ondersteuning van het marktleidende productaanbod van netwerkinstrumenten voor vereenvoudigde implementatie en assistentie bij onderhoud van bedrijfsessentiële applicaties zoals VoIP, ERP, CRM en BPA. De belangrijkste componenten van nPO Manager 3.0 zijn gericht op versterkte automatisering en verbeterde beveiliging in dienst van verhoogde efficiëntie en extra doelmatigheid en reductie van de commerciële risico's die gepaard gaan met implementatie en onderhoud van deze voor het bedrijfssucces cruciale applicaties. Die doelstellingen worden gerealiseerd door middel van een gecentraliseerd systeem voor beveiliging, configuratie en beheer van alle Sniffer® Distributed resources. nPO Manager 3.0 is een kant-en-klaar netwerk-tool dat een strategisch niveau van netwerkbeheer en -beveiliging mogelijk maakt vanuit één centrale locatie die zich overal ter wereld kan bevinden. Deze volledig gecentraliseerde vorm van netwerkbeheer leidt niet alleen tot een significante verbetering van de workflow, reductie van kosten en verminderd risico van inbreuken op de beveiliging, maar draagt ook bij tot constant optimaal presteren van de zakelijke applicaties in het netwerk. NPO Manager 3.0 biedt onder meer de volgende functies en voordelen:
. Intuïtieve gebruikersinterface met eenvoudige navigatiemogelijkheden - nPO Manager 3.0 is voorzien van een browser-model gebruikersinterface waarin navigatie zeer eenvoudig wordt gemaakt. Dat betekent dat het systeem snel zijn volle waarde kan bereiken zonder de noodzaak van uitgebreide inwerktijd en de daarmee gepaard gaande opleidingskosten. nPO Manager is een eenvoudig te hanteren systeem, ook voor gebruikers met weinig ervaring, zonder dat dit ten koste gaat van de geavanceerde functionaliteit die de ervaren gebruiker verwacht en eist.
. Gecentraliseerd beheer van alarmindicaties - Dankzij de mogelijkheden van verbeterd en centraal alarmbeheer kunnen alle Sniffer Distributed beveiligings- en prestatie-alarmindicaties via één centrale console en met behulp van een vertrouwde browser-interface worden afgehandeld. Daarnaast zijn er functies voor multi-segment flow-analyse die het mogelijk maken problemen bij het presteren van netwerk en applicaties snel te detecteren en te verhelpen.
. Verbeterde softwaredistributie - Installatie van de nieuwe versies Sniffer Distributed software is in versterkte mate geautomatiseerd via speciale functies die het mogelijk maken de programmatuur op basis van locatie en tijdstip direct te laten installeren op apparatuur in het Sniffer Distributed netwerk.
. Verbeterde mogelijkheden voor applicatie-analyse - De functies voor multi-segment flow-analyse van nPO Manager zijn in deze nieuwe versie sterk uitgebreid, ter ondersteuning van gelaagde applicaties warbij vaak gebruik wordt gemaakt van load balancing. Daarnaast is er nieuwe functionaliteit opgenomen voor evaluatie van het effect van de implementatie van nieuwe applicaties, waardoor het onvermijdelijke commerciële risico dat daarmee verbonden is, in belangrijke mate wordt gereduceerd.
. Gedeeld gebruik van filters - IT-medewerkers kunnen nu gezamenlijk gebruikmaken van de in de organisatie aanwezige kennis en resources, niet alleen ter optimalisering van de netwerkprestaties, maar ook als het gaat om identificatie van wormen en bij andere beveiligingskwesties, zoals Trojaanse paarden en systeeminfiltratie. De gebruikte beveiligingsfilters zijn ontwikkeld in samenwerking met het McAfee® AVERT team, een samenwerking die ook na de overdracht van Sniffer Technologies, te verwachten in het derde kwartaal, nog voor een periode van twee jaar zal worden voortgezet. "Het netwerk van een organisatie bevat steeds meer cruciale applicaties en Sniffer Technologies is zich dan ook terdege bewust van het belang van oplossingen en systemen die onze klanten in staat stellen alle mogelijke problemen bij netwerkapplicaties snel te identificeren en te verhelpen," zegt Christopher Thompson, vice-president product marketing van de divisie Sniffer Technologies bij Network Associates®. "Met deze uitbreiding van de mogelijkheden van nPO Manager zetten wij een traditie voort van assistentie bij risicoreductie en facilitering van de snelle oplossing van problemen die zo belangrijk is voor ononderbroken operationalteit van een netwerk." De nieuwe nPO Manager 3.0 is vanaf juni 2004 verkrijgbaar via directe verkoop en via channel partners.

De producten van Sniffer Technologies maken deel uit van het Network Associates-assortiment dat onder de noemer McAfee(R) Network Protection Solutions wordt verkocht. Deze producten omvatten netwerk-, beveiligings- en applicatiebeheeroplossingen, en zijn specifiek ontworpen met het oog op een optimale beschikbaarheid. De producten van Sniffer zijn geschikt voor meer netwerktopologieën dan andere producten uit deze sector. Dankzij de producten van Sniffer kunnen kleine tot middelgrote ondernemingen en serviceproviders over de hele wereld hun netwerk en toepassingen optimaal laten functioneren - 24 uur per dag, 7 dagen per week. Sniffer behoort tot de meest vertrouwde leveranciers van monitoring-, troubleshooting- en visualisatie-oplossingen voor netwerken. De producten van Sniffer zijn specifiek ontworpen voor een maximale beschikbaarheid en beveiliging van websites, internettoepassingen, geconvergeerde spraak-, video- en datanetwerken, draadloze LAN's en snelle geschakelde en optische netwerken. Kijk voor meer informatie over de producten van Sniffer Technologies op http://www.sniffer.com.

Network Associates

Network Associates, met hoofdkantoren in Santa Clara, Californië, creëert computerbeveiligingsoplossingen die inbreuk op het netwerk voorkomen en computersystemen beschermen tegen de nieuwe generatie 'blended attacks' en bedreigingen. Network Associates biedt twee productfamilies: McAfee System Protection Solutions, voor de bescherming van desktops en servers, en McAfee Network Protection Solutions, voor de beveiliging en optimalisatie van bedrijfsnetwerken. Met deze productfamilies biedt Network Associates computerbeveiliging aan grote ondernemingen, overheden, middelgrote en kleine bedrijven, en consumenten. De twee productportfolio's bestaan uit Network Associates' toonaangevende McAfee, Sniffer en Magic productlijnen. Voor meer informatie, bel +31 20 526 6100 of zie www.networkassociates.com.

NOTE: Network Associates, McAfee, Sniffer, AVERT, ePolicy Orchestrator, ProtectionPilot, GroupShield, PortalShield, NetShield, SpamAssassin, SpamKiller, VirusScan and WebShield are either registered trademarks or trademarks of Network Associates, Inc. and/or its affiliates in the United States and/or other countries. Sniffer(R) brand products are made only by Network Associates, Inc. All other registered and unregistered trademarks herein are the sole property of their respective owners.


---- --
Mc Afee betreedt markt van Performance Management met nieuwe tool

Sniffer technologies lanceert Appera Application Manager

Amsterdam, 3 juni 2004 - Network Associates, Inc. (NYSE: NET), leverancier van intrusion prevention oplossingen, betreedt nu met Sniffer® Technologies, bekend van systemen voor network performance management, ook de markt van performance management voor netwerkapplicaties met de introductie van Appera Application Manager 1.0. Deze nieuwe Appera software, die als onderdeel van Sniffer Technologies op de markt wordt gebracht, is een complete oplossing voor netwerk- en applicatiebeheer gedurende de totale gebruikscyclus van programmatuur, van testfase voorafgaand aan de implementatie tot en met probleemoplossing in de periode na de implementatie. De Sniffer Technologies systemen zijn bedoeld om een reductie te realiseren van de technische complexiteit en het zakelijk en persoonlijk risico dat gepaard gaat met het gebruik van netwerken en netwerkapplicaties bij commerciële ondernemingen, overheidsinstanties en service providers. Met de vandaag bekend gemaakte introductie van het nieuwe Appera Application Manager krijgen deze organisaties de beschikking over de noodzakelijke tools voor verbetering van operationaliteit, prestaties en efficiëntie van hun applicaties en de onderliggende netwerkinfrastructuur. Dat betekent dus tegelijkertijd een reductie van de zakelijke risico's die verbonden zijn met gebruik en onderhoud van belangrijke applicaties als Voice over Internet Protocol (VoIP), Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) en Business Process Automation (BPA). "De opzet van de uiteindelijke netwerkinfrastructuur is voor een groot deel bepaald door gevestigde activiteiten en bij investeringen voor de korte termijn gaat het niet om ingrijpende nieuwe architectuur, maar om kleine bijstellingen," aldus Eric Hemmendinger, directeur research bij de Aberdeen Group. "Nieuwe investeringen in het netwerk van een onderneming zijn in toenemende mate applicatiegestuurd, want het zijn de zakelijke toepassingen die voor een bedrijf op de eerste plaats komen, niet de netwerkcapaciteit. Met de introductie van dit nieuwe Sniffer Technologies systeem krijgt de netwerkbeheerder extra mogelijkheden tot onmiddellijke identificatie en oplossing van problemen die voortkomen uit het gebruik van applicaties en rechtstreeks invloed hebben op operationaliteit en capaciteit van het netwerk. En dat betekent ook dat bij implementatie van nieuwe applicaties de informatie beschikbaar komt die nodig is om door applicaties veroorzaakte prestatieproblemen te identificeren en tegen te gaan." Appera Application Manager 1.0 werkt als aanvulling op het nieuwe Sniffer Distributed 4.5. Het systeem voorziet in de vertrouwde functionaliteit die al 18 jaar lang de basis vormt voor netwerkbeheer, maar daarnaast levert het nieuwe informatie die een complete analyse van applicatieprestaties mogelijk maakt. Een greep uit de belangrijkste functies van Appera Application Manager:
. Application Discovery - Commerciële systemen als SAP3, Oracle en PeopleSoft worden automatisch door de Appera software gedetecteerd en zichtbaar gemaakt via een analyse van applicatieverkeer waarbij gegevenspakketten worden geclassificeerd en statistische metingen worden gedaan. Deze detectiemechanismen kunnen naar behoefte worden aangepast, zodat ook andere systemen, inclusief in eigen beheer ontwikkelde applicaties, worden gedetecteerd.
. Hyper-Locking - De mogelijkheid van vergrendeling - doorschakeling - op dimensies van applicatie, client, server, VLAN en tijd, om op die manier beschikbaarheid en prestaties te optimaliseren en tot snellere oplossing van problemen te komen. Daardoor wordt het mogelijk systeemgebeurtenissen of -activiteiten stuk voor stuk te isoleren om de aard en de oorzaak - applicatie of netwerk - van een specifiek probleem te achterhalen en zo tot de passende oplossing te komen.
. Time Interval Separation - Met Appera Application Manager 1.0 is het mogelijk de ontwikkeling van een probleem over verschillende tijdsintervallen te volgen. De tracering kan worden ingesteld op tijdsblokken van vijf tot vijftien minuten met een historisch overzicht van twee uur. De Appera software geeft inzicht op zeer gedetailleerd niveau voor snellere probleemoplossing en optimalisering van beschikbaarheid en presteren van bedrijfsessentiële applicaties. Appera Application Manager is meer dan een hulpmiddel voor optimalisering van beschikbaarheid en prestaties, het is ook een tool voor verbetering van de efficiëntie van applicaties en netwerk. En dat betekent concrete kostenbesparingen. Bovendien geeft Appera Application Manager inzicht in de bandbreedte die door niet-zakelijke applicaties wordt gebruikt en levert het systeem statistische gegevens die helpen bepalen in hoeverre een applicatie efficiënt of overmatig "chatty" functioneert en een bijdrage vormen tot behoud van VLAN-integriteit. Met de introductie van deze Appera software wordt de gebundelde ervaring van 18 jaar expertise op het gebied van network performance management nu ingezet om Sniffer Technologies ook op de kaart te zetten in de sector van performance management voor netwerkapplicaties. "In 1998 en 1999 hebben de meeste ondernemingen geïnvesteerd in een totale chaos van nieuwe applicaties, voornamelijk met het oog op de Jaar 2000-dreiging. Die technologie is voor het grootste gedeelte niet meer bruikbaar en er zijn zelfs gevallen waarin verouderde besturingssystemen een reëel veiligheidsrisico vormen." aldus Christopher Thompson, vice-president product marketing van de divisie Sniffer Technologies bij Network Associates. "Met het nieuwe Appera systeem wordt een gecontroleerde overgang mogelijk van oude applicaties naar nieuwere alternatieven, zonder dat het presteren van bedrijfsessentiële netwerken en applicaties in gevaar komt." De vandaag aangekondigde producten zijn vanaf juni 2004 verkrijgbaar via directe verkoop en via channel partners. Op 22 april 2004 maakte Network Associates bekend dat de divisie Sniffer Technologies wordt overgenomen door Silver Lake Partners en de Texas Pacific Group, waarna een nieuwe, onafhankelijke onderneming zal worden gevormd onder de naam Network General Corporation. De overname zal naar verwachting in het derde kwartaal zijn beslag krijgen. De producten van Sniffer Technologies zijn onderdeel van het productaanbod van Network Assocoates® Network Protection Solutions. Het zijn systemen voor beheer van netwerk, beveiliging- en applicaties, ontworpen voor optimalisering van operationaliteit en systeembeschikbaarheid. De Sniffer producten ondersteunen een zeer uitgebreid scala aan netwerktopologieën en worden wereldwijd in het midden- en kleinbedrijf en bij service providers ingezet om operationaliteit en prestaties van netwerken en applicaties op topniveau te houden, 24 uur per dag, zeven dagen per week. De Sniffer producten zijn ontwikkeld door een van de meest gerespecteerde leveranciers van oplossingen voor monitoring, visualisering en probleemoplossing in netwerkomgevingen. Ze zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de hoge eisen op het gebied van operationaliteit en veiligheid van websites, internet-applicaties, gecombineerde netwerken voor gespreks-, video- en gegevensverkeer, draadloze LAN's en geschakelde en optische hogesnelheidsnetwerken. Meer informatie over de producten van Sniffer Technologies vindt u op http://www.sniffer.com.

Network Associates

Network Associates, met hoofdkantoren in Santa Clara, Californië, creëert computerbeveiligingsoplossingen die inbreuk op het netwerk voorkomen en computersystemen beschermen tegen de nieuwe generatie 'blended attacks' en bedreigingen. Network Associates biedt twee productfamilies: McAfee System Protection Solutions, voor de bescherming van desktops en servers, en McAfee Network Protection Solutions, voor de beveiliging en optimalisatie van bedrijfsnetwerken. Met deze productfamilies biedt Network Associates computerbeveiliging aan grote ondernemingen, overheden, middelgrote en kleine bedrijven, en consumenten. De twee productportfolio's bestaan uit Network Associates' toonaangevende McAfee, Sniffer en Magic productlijnen. Voor meer informatie, bel +31 20 526 6100 of zie www.networkassociates.com.

NOTE: Network Associates, McAfee, Sniffer, AVERT, ePolicy Orchestrator, ProtectionPilot, GroupShield, PortalShield, NetShield, SpamAssassin, SpamKiller, VirusScan and WebShield are either registered trademarks or trademarks of Network Associates, Inc. and/or its affiliates in the United States and/or other countries. Sniffer(R) brand products are made only by Network Associates, Inc. All other registered and unregistered trademarks herein are the sole property of their respective owners.


---- --
Sniffer technologies introduceert NIEUwe SNIFFER producten voor optimaal presteren van netwerkapplicaties

Geavanceerd instrumentarium van Sniffer Technologies

Amsterdam, 3 juni 2004 - Network Associates, Inc. (NYSE: NET), leverancier op het gebied van intrusion prevention oplossingen, maakt de introductie bekend van nieuwe versies van de Sniffer® Technologies netwerkinstrumenten - Sniffer Distributed 4.5 en het Sniffer Technologies s6040-systeem versie 1.5. Deze nieuwe versies betekenen een verdere uitbreiding van de ook voorheen al indrukwekkende mogelijkheden voor monitoring en probleemoplossing in netwerkomgevingen en leveren een totaal nieuw niveau van applicatietransparantie. Sniffer Distributed en het Sniffer Technologies s6040-systeem vertegenwoordigen de meest complete oplossingen voor totaal netwerkbeheer die op dit moment verkrijgbaar zijn. Met de introductie van Sniffer Distributed 4.5 en versie 1.5 van het s6040-systeem geeft Sniffer Technologies de netwerkbeheerder alle middelen in handen om technische risico's tegen te gaan en operationaliteit, veiligheid en presteren van het netwerk te garanderen, ook in het moderne concept van ononderbroken beschikbaarheid, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Sniffer Distributed 4.5. Sniffer Distributed 4.5 is een complete en uiterst effectieve oplossing voor performance management van netwerk en applicaties die ingezet kan worden in alle geledingen van het totale netwerk. Het systeem is ontworpen als een veelzijdig instrument voor anticiperend beheer en proactieve beveiliging van gedistribueerde netwerken waarin sprake is van uiteenlopende topologieën en waarin diverse protocollen worden gebruikt. Sniffer Distributed kan daarnaast worden gebruikt voor monitoring, validatie en evaluatie van operaties in de gehele netwerkinfrastructuur om op die manier real-time analyse en probleemoplossing mogelijk te maken. Sniffer Distributed 4.5, in combinatie met het nieuwe Appera Application Manager, zorgt voor reductie van commercieel risico door applicatiebeheerders en netwerkbeheerders in staat te stellen samen te werken bij identificatie en oplossing van problemen met netwerkapplicaties - snel, efficiënt en zonder de noodzaak van extra investeringen in apparatuur. Een aantal van de belangrijkste functies van het verbeterde Sniffer Distributed 4.5:
. Nieuwe, eenvoudig te gebruiken filters. Versie 4.5 biedt een aantal nieuwe filtermogelijkheden - op IP-adressen met gebruik van jokertekens, op TCP/UDP-poorten en op ACSII/Hex-patronen met variabele offset. Dit betekent een aanzienlijke uitbreiding van het vermogen van de Sniffer beveiligingsfilters, ontwikkeld in samenwerking met het McAfee® AVERT team. Filters zijn een onmisbaar hulpmiddel om zo snel mogelijk bij de gegevens uit te komen die er werkelijk toe doen en dat is de basisvoorwaarde voor snelle probleemoplossing.
. Extra decoders - Op basis van de ervaring waarover Sniffer Technologies beschikt in de ontwikkeling van hoogwaardige decoders, is Sniffer Distributed 4.5 voorzien van functionaliteit voor volledige transparantie van bedrijfsessentiële applicaties, zoals Citrix® ICA en de Storage Area Network protocollen van iSCSI en Fiberchannel via IP.
. Eenvoudiger importeren, exporteren en gedeeld gebruiken van filters - Tijd en kennis kunnen nu doelmatiger worden ingezet door filters te delen met andere leden van het IT-personeel. Problemen met de beveiliging en het presteren van netwerk en applicaties kunnen daardoor nog efficiënter worden onderzocht en bestreden.
. Nieuwe mogelijkheden van alarm-notificatie - Een van de functies van het Expert-systeem van Sniffer Distributed is de mogelijkheid tot koppeling van actieve notificaties aan alarmsituaties, waardoor altijd tijdig wordt gewaarschuwd als de snelheid van het netwerk terugloopt, als applicaties slecht presteren of als er sprake is van inbreuken op de beveiliging. Sniffer Distributed 4.5 levert nu ook transactiegegevens bij een alarmsituatie, waardoor het probleem sneller kan worden opgelost. Sniffer Technologies s6040. Het Sniffer Technologies s6040-systeem is een modulair, perfect presterend apparatuurplatform, speciaal ontwikkeld voor de hoge snelheid en complexe architectuur die typerend zijn voor de kern van het moderne bedrijfsnetwerk. Het is een systeem dat ongeëvenaarde prestaties combineert met een unieke, modulaire opzet en speciaal is ontworpen voor monitoring en analyse van de kern van het netwerk. Het systeem kan via extra uitbreidingen geschikt worden gemaakt voor vier full-duplex Gigabit-links met maximaal 8 Gbps line rate capture performance. En omdat al het gebruikersverkeer via de kern van het netwerk naar de primaire applicatieservers gaat, biedt het s6040-systeem cruciale transparantie van het presteren van netwerk en applicaties in het hart van het netwerk, een van de meest kritieke onderdelen van de IT-infrastructuur van elke onderneming. Een greep uit de overige functies van het s6040-systeem versie 1.5:
. Link Aggregation - Biedt de mogelijkheid tot het opvangen van gegevensverkeer dat meerdere links passeert in een omgeving met load balancing of asymmetric routing. Link aggregation maakt bovendien monitoring en probleemoplossing mogelijk bij Gigabit Ether channel links, wat het proces van monitoring en probleemoplossing een stuk eenvoudiger maakt in de complexe architectuur waar in de kern van het netwerk sprake van is. Opnieuw een belangrijke bijdrage tot optimalisering van operationaliteit en presteren.
. Ondersteuning van Sniffer Voice en Sniffer Mobile - Transparantie van communicatie in de vorm van core VoIP, multimedia en Mobile IP voor succesvolle implementatie van nieuwe applicaties en behoud van een hoog niveau van service.
. VLAN Monitoring - De mogelijkheid tot genereren van statistische gegevens in een virtueel LAN (VLAN) op enkelvoudige en gecombineerde links voor beter inzicht in gebruik en presteren van een VLAN. Met als resultaat verbeterde efficiëntie van het netwerk en reductie van de noodzaak van investeringen.
. Ondersteuning van NetFlow - Voor vereenvoudigd gebruik van netwerkfacturering ter documentatie en, mogelijkerwijs, reductie van infrastructuurkosten zijn in het s6040-systeem nu ook gedetailleerde statistische gegevensrecords beschikbaar uit NetFlow versie 5. Het s6040-systeem kan statistische gegevens produceren met betrekking tot vragen als: wie gebruikt het netwerk, wat voor typen applicaties of protocollen worden door die personen gebruikt en waar en wanneer was sprake van dat gebruik. Deze gegevens worden vervolgens op een NetFlow console gepresenteerd. "Dit is een bijzonder moment in de 18 jaar geschiedenis van Sniffer Technologies. Wij proberen onze marktleidende positie nu ook gestalte te geven op het terrein van performance management voor netwerkapplicaties en veel van onze klanten zullen dat zien als een bewijs van onze volwassenheid als onderneming. Wij hebben vandaag meer nieuwe producten bekendgemaakt dan ooit tevoren en dat onderstreept nog maar eens dat wij echt voorop lopen in nieuwe ideeën en technische innovatie," aldus Christopher Thompson, vice-president product marketing van de divisie Sniffer Technologies bij Network Associates. "Op basis van een traditie van innovatie door technische facilitering gaat Sniffer Technologies door op de ingeslagen weg van superieure oplossingen die complete controle over en beheer van bedrijfsessentiële applicaties mogelijk maken en bijdragen tot storingvrije, ononderbroken operationaliteit van een netwerk." Sniffer Distributed 4.5 en het Sniffer Technologies s6040-systeem zijn vanaf juni 2004 verkrijgbaar via directe verkoop en via channel partners. De producten van Sniffer Technologies maken deel uit van het Network Associates-assortiment dat onder de noemer McAfee(R) Network Protection Solutions wordt verkocht. Deze producten omvatten netwerk-, beveiligings- en applicatiebeheeroplossingen, en zijn specifiek ontworpen met het oog op een optimale beschikbaarheid. De producten van Sniffer zijn geschikt voor meer netwerktopologieën dan andere producten uit deze sector. Dankzij de producten van Sniffer kunnen kleine tot middelgrote ondernemingen en serviceproviders over de hele wereld hun netwerk en toepassingen optimaal laten functioneren - 24 uur per dag, 7 dagen per week. Sniffer behoort tot de meest vertrouwde leveranciers van monitoring-, troubleshooting- en visualisatie-oplossingen voor netwerken. De producten van Sniffer zijn specifiek ontworpen voor een maximale beschikbaarheid en beveiliging van websites, internettoepassingen, geconvergeerde spraak-, video- en datanetwerken, draadloze LAN's en snelle geschakelde en optische netwerken. Kijk voor meer informatie over de producten van Sniffer Technologies op http://www.sniffer.com.

Network Associates

Network Associates, met hoofdkantoren in Santa Clara, Californië, creëert computerbeveiligingsoplossingen die inbreuk op het netwerk voorkomen en computersystemen beschermen tegen de nieuwe generatie 'blended attacks' en bedreigingen. Network Associates biedt twee productfamilies: McAfee System Protection Solutions, voor de bescherming van desktops en servers, en McAfee Network Protection Solutions, voor de beveiliging en optimalisatie van bedrijfsnetwerken. Met deze productfamilies biedt Network Associates computerbeveiliging aan grote ondernemingen, overheden, middelgrote en kleine bedrijven, en consumenten. De twee productportfolio's bestaan uit Network Associates' toonaangevende McAfee, Sniffer en Magic productlijnen. Voor meer informatie, bel +31 20 526 6100 of zie www.networkassociates.com.

NOTE: Network Associates, McAfee, Sniffer, AVERT, ePolicy Orchestrator, ProtectionPilot, GroupShield, PortalShield, NetShield, SpamAssassin, SpamKiller, VirusScan and WebShield are either registered trademarks or trademarks of Network Associates, Inc. and/or its affiliates in the United States and/or other countries. Sniffer(R) brand products are made only by Network Associates, Inc. All other registered and unregistered trademarks herein are the sole property of their respective owners.


---- --