Ingezonden persbericht


Katwijk, 7 mei 2004 - Pers presentatie Racing for Holland 2004

Vandaag zijn er nog precies 36 dagen te gaan alvorens het geweld weer losbarst tijdens de start van de 24 uurs race van Le Mans. Deze legendarische top klassieker is naast de Grand Prix van Monaco een van de grootste autosport evenementen in Europa.

Ruim 250.000 mensen bezoeken jaarlijks de "Pays de la Loire" om de atmosfeer op te snuiven van deze prestigieuze endurance race. De autosport historie slaat als een warme deken om je heen. Op 7 & 8 juni is er de traditionele keuring op de 'Place de Jacobin" aan de voet van de grote Kathedraal midden in het centrum van Le Mans. Op 9 & 10 juni wordt om 18:00 het 13,650 km lange circuit tot middernacht afgesloten voor het openbare verkeer en dan beginnen de kwalificatie trainingen om de startplaatsen te bepalen. Op 11 juni de grote parade door de stad Le Mans om alle rijders te presenteren en dan is het zover!

12 juni klokslag 16:00 uur gaan de 50 deelnemers van start. 24 uur wordt er door 150 rijders gestreden om de felbegeerde titel 'Vainqueur des 24 Heures du Mans'.

Een week waar veel autosport liefhebbers vakantie voor opnemen en een week waar Racing for Holland het hele jaar hard voor werkt en naar uitkijkt.

De afgelopen drie jaar nooit slechter dan 5e op de startopstelling en vorig jaar 6e gefinisht, slechts 10 seconden achter de 5e plaats. Dit jaar het podium? We gaan het zien, maar...

...voordat wij afreizen naar Le Mans nodigen wij u graag uit op 4 juni a.s. om 11:00 uur op het Circuitpark Zandvoort.

U ontmoet ook veel van onze sponsor/ partners want zoals de kenner inmiddels weet; Racing for Holland is de uitvinder van het unieke 'blokken' sponsorconcept en wordt zoals een fakir op zijn spijkerbed, gedragen door vele handen. Geen grote multinationale sponsors, nee heel veel keihard werkende Nederlandse ondernemers maken het voor ons mogelijk U een prachtig team te presenteren.

Na de mondelinge presentatie zal er een korte demonstratie zijn met onze 2 Dome S101's. Het zwarte lint dat zo fraai door de duinen van Zandvoort is bedacht door Hans Hugenholtz Sr. zorgt voor het optimale decor.

Hopelijk tot dan!!

Met vriendelijke groet,

Jan Lammers

Ps:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Racing for Holland 023-5441949