ADO Den Haag

PERSBERICHT

Den Haag, vrijdag 4 juni 2004

T.a.v. de sportredactie

ADO Den Haag biedt collector's item Hofstede bij aanschaf Seizoen Club Card

ADO Den Haag is gestart met een Seizoen Club Card-actie waarbij supporters een 'hattrick aan voordelen kunnen scoren'. Bij de aanschaf van een Seizoen Club Card (SCC) voor het seizoen 2004/2005, ontvangen fans naast een aanzienlijk prijsvoordeel (alle 17 thuiswedstrijden voor de prijs van 12) een uniek afscheidscadeau van Peter Hofstede in de vorm van een fotocollage met originele handtekening. Indien een bestaande SCC-houder iemand uit zijn omgeving over de streep weet te trekken, ontvangt de aanbrenger bovendien een gehele dag onbeperkt sporten in Funpark De Uithof.

Algemeen directeur Robert Langenbach: "ADO Den Haag zit de laatste jaren flink in de lift. Na het kampioenschap van de Gouden Gids Divisie hebben wij ons afgelopen seizoen met een 15e plek keurig weten te handhaven in ons eerste jaar op het hoogste niveau. Het nieuwe stadion bij het Prins Clausplein zal voor een enorme impuls in de resultaten zorgen, maar tot die tijd zullen wij er uiteraard alles aan doen om de stijgende lijn ook in het Zuiderparkstadion voort te zetten.

Om dit te realiseren, is de steun van onze fantastische aanhang onontbeerlijk. Zij zorgen bij thuiswedstrijden voor die typische Engelse ambiance die onze spelers vleugels geeft. De supporters hebben niet alleen een belangrijk aandeel gehad in de sportieve prestaties, ook het bijtekenen van spelers als Jan-Paul Saeijs en Roy Stroeve en de keuze van Sjaak Polak voor ADO Den Haag zijn mede het gevolg van de unieke sfeer in het Zuiderparkstadion. Ik roep dan ook iedereen die ADO een warm hart toedraagt op om het aanstaande seizoen voor een ADO Den Haag Seizoen Club Card te kiezen.

Uit onderzoek onder onze supporters is gebleken dat de ontvangst van een uniek cadeau een belangrijke reden is om voor een Seizoen Club Card te kiezen. Ik denk dat we met het aanbieden van een door Peter Hofstede gesigneerde fotocollage onze supporters daarin aardig tegemoet komen. Dit afscheidscadeau van Peter aan alle trouwe supporters is nergens anders te verkrijgen en betreft dus een waar collector's item.

Omdat we bovendien huidige SCC-houders willen motiveren om mensen uit hun omgeving te bewegen ook een Seizoen Club Card aan te schaffen, worden zij nog eens extra beloond. In samenwerking met een ander Haags instituut, De Uithof, bieden wij ADO-supporters die een nieuw lid aanbrengen een volledige dag gratis sporten in Funpark De Uithof ter waarde van EUR 29,50. Men kan dan onder andere onbeperkt skiën, snowboarden, skaten, kanoën, mountainbiken en een heat karten."

Oud-speler Peter Hofstede: "De supporters van ADO hebben mij tijdens mijn drie jaar bij de club altijd op fantastische wijze ondersteund. Vaak wordt onderschat hoeveel extra energie de ploeg weet te putten uit de hartstochtelijke support. Daarnaast zal ik de vele steunbetuigingen in het laatste, voor mij en mijn gezin bijzonder moeilijke seizoen nooit vergeten. Om nog maar te zwijgen van de indrukwekkende wijze waarop er van mij afscheid werd genomen in het Zuiderparkstadion.

Met deze Seizoen Club Card-actie krijg ik de kans om wat terug te doen voor de Haagse fans. Bij aanschaf van een Seizoen Club Card ontvangen zij exact dezelfde collage van actiefoto's die ik bij mijn afscheid heb ontvangen van clubfotograaf Hans Willink. Het zal aardig wat tijd kosten, maar ik zal ze allemaal persoonlijk signeren. Dat hebben zij tenslotte meer dan verdiend."

De prijzen voor de ADO Den Haag Seizoen Club Card zijn voor het seizoen 2004/2005 als volgt:

Aad Mansveldtribune (vak L, M, N, O)

* Volwassenen EUR 216,=

* Jeugd EUR 120,=

* 65+ EUR 156,=

Westtribune (vak R, S, T, U)

* Volwassenen EUR 144,=

* Jeugd EUR 72,=

* 65+ EUR 108,=

Zuidtribune (vak A, B, G)

* Volwassenen EUR 276,=

* Jeugd EUR 276,= (geen korting jeugd)

* 65+ EUR 276,= (geen korting 65+)

Ooievaarspashouders krijgen op een SCC 50% korting.

De Seizoen Club Card kan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur aangevraagd worden bij de administratie van ADO Den Haag. Bij de aanvraag dient een recente kleurenpasfoto ingeleverd en een geldig legitimatiebewijs getoond te worden. Het aanvraagformulier is tevens te downloaden van de officiële website (www.adodenhaag.nl).


Noot voor de redactie (