Politie Noord- en Oost Gelderland

REGIOPOLITIE NOORD- EN OOST- GELDERLAND
Politiedistrict IJsselstreek

Nadere informatie:
Afd. Voorlichting, Andrea Jansen
Tel. 06-23978827

PERSBERICHTEN

6 juni 2004

Feit : Verzet met drank
Datum/tijd : 05-06-04 02.00 uur
Locatie : Kleine Omlegging te Zutphen
Betrokkene (1) : 51 jarige inwoonster van Lochem; bestuurster van een personenauto
Betrokkene (2) :
Omschrijving : De politie werd door een andere weggebruiker geattendeerd op de rijstijl van be. Haar voertuig werd door de politie gezien in genoemde straat en gecontroleerd. De blaastest viel voor be. negatief uit. Zij werd aangehouden, waarna be zich verzette. Zij vernielde een ruitenwisser van het politievoertuig en wenste daarin niet plaats te nemen. Met gepast geweld werd be. overgebracht naar het bureau. Daar beledigde zij een politievrouw. Het niet meewerken aan de ademanalyse, het weigeren van de bloedproef zal het op te maken proces verbaal tegen haar negatief beïnvloeden. Een rijverbod werd uitgereikt en het rijbewijs ingevorderd.

Feit : Ruzie
Datum/tijd : 06 juni 2004
Locatie : Kerklaan te Twello
Betrokkene (1) : 18 jarige inwoner van Twello; aangever benadeelde Betrokkene (2) : 17 jarige inwoner van Twello; verdachte

Be (3): 17 jarige inwoonster van Twello; aangeefster benadeelde Omschrijving : 2 gooide met bier naar 1 en sloeg hem. Een broer van 2 leverde ook een bijdrage door 1 op zijn gezicht te slaan. Toen 1 met zijn vriendin het feestterrein aan de Kerklaan wilde verlaten kreeg zij van 2 een klap op haar neus. De politie nam de aangiften op en onderzoekt de zaak.

Feit : Drugsdealer aangehouden
Datum/tijd : 6 juni 2004, 04.00 uur
Locatie : Marspoortstraat te Zutphen
Betrokkene (1) : 27 jarige inwoner van Schiedam; verdachte Betrokkene (2) :
Omschrijving : Door de politie werd be ingesloten. Op de IJsselkade werd gezien dat be verpakkingen, zogenaamde sealtjes, bij zich had waarin cocaïne doorgaans wordt verpakt. 1 werd aangehouden op de Marspoortstraat. Hij bleek toen in het bezit van 8 verpakkingen. Bij een snelle test van het spul bleek het inderdaad om cocaïne te gaan. De politie onderzoekt het dealerschap.