Ingezonden persbericht


Persbericht

Dick Hissink en Rogier van Boxtel naar Staffware BV

Alkmaar, 7 juni 2004 ---- Staffware, de internationale specialist op het gebied van Business Process Management (BPM), heeft bij de Nederlandse vestiging te Alkmaar twee nieuwe medewerkers aangetrokken. Dick Hissink is benoemd tot Strategic Business Manager voor de telecom- en nutsbedrijven; Rogier van Boxtel is aangesteld in de functie van Business Consultant.

Hissink is al bijna twintig jaar werkzaam in de ICT-sector. Voorafgaande aan zijn benoeming bij Staffware was hij in dienst van TNO Telecom, laatstelijk als commercieel verantwoordelijke voor de afdeling procesinnovatie en klantsturing. Eerder was hij in diverse functies werkzaam bij KPN, BSO en Philips.

Van Boxtel is de afgelopen jaren in verschillende commerciële functies werkzaam geweest bij KPN Research en TNO Telecom. De laatste jaren bekleedde hij de functie van sales consultant verantwoordelijk voor het introduceren en implementeren van procesinnovatie en klantsturing.

Hans Kooistra, Managing Director van Staffware Benelux, voorziet een voortgaande sterke groei voor Staffware. "Staffware heeft grote klanten in Nederland en daarbuiten. De acceptatie van onze oplossingen groeit gestaag, zoals bewezen wordt door nieuwe gebruikers in Nederland waaronder KPN Telecom, ABN AMRO en Rabobank. Het is dus van belang dat we ons blijven versterken met professionele collega's."

Over Staffware
Staffware heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, vestigingen in 17 landen en ongeveer 370 medewerkers. De onderneming is winstgevend, schuldenvrij, heeft een notering aan de effectenbeurs van Londen en is onder bedrijven die uitsluitend BPM-oplossingen aanbieden wereldwijd de marktleider. Volgens de DTI R&D Scoreboard 2003 investeert Staffware met 18,1 procent van de omzet wereldwijd het meest aan onderzoek en ontwikkeling. Het gemiddelde bij ICT-dienstverleners in de sector ligt op circa 10 procent.

Staffware's kennis van BPM stoelt op een ervaring van meer dan 15 jaar in het automatiseren en beheersen van bedrijfsprocessen, waardoor de interactie van mensen en processen altijd centraal is blijven staan in de filosofie. Anders dan de meerderheid van andere aanbieders heeft Staffware een goed begrip en uniek inzicht in de complexe interactie van mens-tot-mens, mens-tot-applicatie en applicatie-tot-applicatie waaruit zakelijke processen bestaan.

De Staffware Process Suite bestaat uit een complete set hulpmiddelen voor het creëren, aanpassen en stroomlijnen van interne en externe processen van een organisatie. Met behulp van Staffware wordt een Independent Process Layer in het leven geroepen dat het bedrijfsproces scheidt van de onderliggende IT/dataomgeving. Zo wordt een snelle ontwikkeling of verandering van het bedrijfsproces mogelijk. De Staffware Process Suite is een open en op standaarden gebaseerde oplossing die een naadloze integratie en samenwerking met bestaande IT-infrastructuren en hun applicaties verzekert.

Staffware B.V.
Frits Bussemaker, Marketing and alliance manager
Robijnstraat 76
1812 RB Alkmaar
t: +31 (0)72 512 07 28
e.: fbussemaker@staffware.nl

Meer informatie voor de pers en beeldmateriaal:

Lubbers & De Jong B.V
Peter Keijzer
Keizersgracht 219
1016 DV Amsterdam
t: +31 (0)20 421 05 65
e.: peter@l-dj.nl