Ingezonden persbericht

Peugeot willemse smash tennis toernooi

Persbericht

ROTTERDAM, 20040603 -- Na groot succes van voorgaande jaren organiseert L.T.C. Aeolus-Oledo ook dit jaar het Peugeot Willemse Smash toernooi; het grootste nationaal ranglijst en open tennistoernooi van het district Rotterdam met als kroonstuk de categorie 1 onderdelen voor zowel Heren als Dames, met maar liefst ** sterren. Het toernooi vindt plaats van 7 tot en met 13 juni op tennispark Blijdorp te Rotterdam.


De 13de editie belooft een spannende strijd te worden tussen nationale toppers van Nederland. Op maandag 7 juni worden de kwalificatie wedstrijden gespeeld waarna het hoofdtoernooi op woensdag 9 juni van start gaat. Bij de dames verdedigt de Rotterdamse Selma Andrade, nummer 37 van de nationale ranglijst, haar titel van vorig jaar. Terwijl bij de heren naar verwachting een aantal spelers uit de top 50 zullen aantreden. Ook in de categorieën 3 tot en met 8 zullen de sterkste spelers van het district de strijd met elkaar aangaan. De finales van elke categorie worden op zondag 13 juni 2004 gespeeld.

Tennispark Blijdorp (gelegen tegenover de zijkant van Diergaarde Blijdorp) is met zijn 25 banen gastheer van het toernooi en biedt naast de circa 600 deelnemers tevens aan zo'n 4000 toeschouwers onderdak. Het publiek heeft gratis toegang tot de wedstrijden en kan de hele week genieten van toppartijen. Wedstrijdschema, aanvangstijden en spelersnamen zijn te vinden op www.aeolus-oledo.nl.


////////////// EINDE PERSBERICHT //////////////




Ingezonden persbericht