Ingezonden persbericht


Nieuws op www.wijninfo.nl

Presentatie Wijn en Delicatessen uit Castilla La Mancha - Spanje

De gezamenlijke Kamers van Koophandel van Castilla La Mancha (Spanje) organiseren, in samenwerking met Impacto, op 8 juni a.s. een grootse presentatie van Wijn en Delicatessen.

Producenten van wijn (en druivensap-concentraat), manchego kaas, olijfolie en Spaanse vleeswaren maken hun opwachting in de Koninklijke Schouwburg, te Den Haag.

In deze klassieke omgeving kunnen de producten worden geproefd van de meest toonaangevende producenten van Spanje. Allen bedrijven die aan de wieg stonden van het moderniseringsproces, dat de afgelopen jaren in Castilla La Mancha is doorgevoerd, en bedrijven die hebben aangetoond dat modernisering van de bedrijfsvoering en behoud van traditie elkaar niet hoeven te ontkennen.

Het programma van 8 juni a.s. is als volgt:

Na de officiële opening, om 10.00 uur, wordt een masterclass georganiseerd voor de Nederlandse importeurs en vakpers, met als thema: Het Nieuwe Castilla La Mancha. Naast het moderniseringsproces worden de producten van de deelnemende bedrijven besproken tegen het licht van de smaak en voorkeur van de Nederlandse consument.

Aansluitend op de masterclass begint de overzichtsproeverij, die door zal lopen tot 18.00 uur.

Bent u nog niet in het bezit van een uitnodiging? Vraag dan de brochure en het inschrijfformulier aan via: tel.: 070 3062838 of: mailto:info@impacto.nl