Ingezonden persbericht


b0060a.gif

TT Circuit Assen, 24 mei 2004

Uitnodiging

De strijd in de wegrace Grands Prix is dit jaar interessanter dan ooit tevoren. Met de overstap van Valentino Rossi naar Gauloises-Yamaha is de spanning tijdens iedere MotoGP-race om te snijden. De GP-organisaties en TV-zenders trekken grotere aantallen bezoekers en kijkers dan in voorgaande jaren. Nu 5-voudig wereldkampioen Valentino Rossi in de Gauloises kleuren uitkomt, de hoofdsponsor van het TT Circuit Assen, heeft 'the doctor' een nóg grotere band met het TT Circuit Assen, waar hij in alle GP-klassen al eens zegevierend over de finish kwam.

Het is ons daarom een groot genoegen u op het TT Circuit Assen uit te nodigen voor de persconferentie ter gelegenheid van de Nederlandse wegrace GP, traditioneel gereden op de laatste zaterdag in juni (26 juni), ofwel de

74e GAULOISES DUTCH TT ASSEN

De persconferentie van Nederlands grootste ééndaagse sportevenement wordt gehouden op DINSDAG 8 JUNI 2004 in het Perscentrum, gelegen boven de pitboxen op het rennerskwartier van het TT Circuit Assen.

U bent vanaf 10.30 uur welkom in de Persconferentiezaal, waarna om 11.00 uur in het aangrenzende media centre de persconferentie zal worden gehouden.

De heer Jos Vaessen, voorzitter van het TT Circuit Assen, zal u welkom heten en de laatste ontwikkelingen rondom het TT Circuit Assen toelichten. Aansluitend zal de heer Jaap Timmer uitgebreid ingaan op de spannende verwikkelingen in de in de diverse GP-klassen en de overige sportieve zaken van de 74e Gauloises Dutch TT.

Na de persconferentie biedt het TT Circuit Assen u een lunch aan in het Gold Club VIP-restaurant.

Vanzelfsprekend bestaat er voor de journalisten de mogelijkheid tot het maken van persoonlijke interviews en is het voor fotografen/televisie mogelijk om diverse opnames/foto's te maken tijdens de foto-sessie.

In verband met de voorbereiding van de persconferentie verzoeken wij u vriendelijk om bijgevoegd antwoordformulier in te vullen en dit formulier uiterlijk vrijdag 4 juni 2004 te faxen naar het TT Circuit Assen, faxnummer (0592) 35 69 11 of op te sturen naar het vermelde postadres.

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op het TT Circuit Assen.

Met vriendelijke groet,

TT Circuit Assen

Willem Lute (Press Officer, Marketing & PR)

P.O. Box/Postbus 150
9400 AD Assen, The Netherlands

Tel. +31-(0)592-380380, Fax +31-(0)592-356911
Mobile: +31-6-534 60 621

E-mail private office: delalute@wxs.nl E-mail TT Circuit Assen office: w.lute@tt-assen.com, Website www.tt-assen.com