Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Marylin Simons in Bibliotheek Bijlmermeer

Op dinsdagavond 8 juni is de Surinaamse schrijfster Marylin Simons te gast in de Bibliotheek Bijlmermeer. Haar nieuwste verhalenbundel 'Carrousel' is net verschenen en zij is even in Nederland om promotie te maken voor haar jongste boek.

Op dinsdag 8 juni zal zij voorlezen uit haar nieuwste bundel en zal zij worden geïnterviewd. Natuurlijk is haar boek te koop, te signeren en kunt u met Marylin in gesprek.

Wilt u erbij zijn, koop dan uw kaartje voor slechts ¤ 2,50 bij Bibliotheek Bijlmermeer. U kunt ons ook bellen voor uw reservering: 020-6979916. De avond begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Reserveren is ook mogelijk bij Krater Theater: 020-6952911

Haar nieuwste bundel bevat veertien sfeervolle verhalen over kinderen en volwassenen die in literaire vorm de Surinaamse werkelijkheid beschrijven. Door haar geraffineerde vertelstijl en gedurfd gebruik van het Surinaams-Nederlands zijn de verhalen ondanks hun vaak schrijnende tragiek, echte leesavonturen.

Marylin Simons won in 2001 de verhalenwedstrijd van De Ware Tijd (zij was daar ook columnist) en de Kwakoe Literatuurprijs in 2002. In januari 2003 was zij al eerder succesvol te gast in de Bibliotheek Bijlmermeer tijdens de Winternachtentournee van dat jaar.

Deze avond is een samenwerkingsproductie van de Krater Theater en Bibliotheek Bijlmermeer.

Einde persbericht.

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht