Gemeente Rotterdam

Commissie voor Fysieke Infrastructuur en Verkeer

Dinsdag 8 juni, 09.30 uur

De commissie bespreekt de Rotterdamse groeibriljanten. In een brief aan de raad meldt het college welke projecten zijn voorgedragen. Verder staat het onderwerp strategisch verwerven van onroerend goed op de agenda en behandelt de commissie de jaarstukken van 2003. Aan de orde komen die onderwerpen, die betrekking hebben op het vakgebied van de commissie Fysieke Infrastructuur en Verkeer.

Commissie Bestuur en Veiligheid

Woensdag 9 juni, 09.15 uur

De commissie vergadert over de resultaten van de Veiligheidsindex. Daarna volgt een presentatie van het Openbaar Ministerie over opgelegde gevangenisstraffen en delicten in 2003. Ook bespreekt de commissie de controle en handhaving van de brandveiligheid van o.a. peuterspeelzalen, verpleeghuizen en restaurants.

Commissie voor wijken en Buitenruimte

Woensdag 9 juni, 09.30 uur

Op de agenda staat o.a. de behandeling van het jaarverslag 2003.

Commissie voor Sociale Zaken en Onderwijs

Woensdag 9 juni, 14.00 uur

De commissie bespreekt het jaarverslag 2003, de jaarrapportage collegedoelstellingen en andere bijbehorende jaarstukken van 2003.

Vergadering gemeenteraad

Donderdag 10 juni, 14.00 uur, Raadzaal

De raad houdt zijn algemene beschouwingen over de Voorjaarsnota en behandelt het actieprogramma Rotterdam Zet Door. Tevens behandelt de raad de Verordening voor de Commissie tot Onderzoek van de Rekening.

Bron: Griffie, 03-06-2004