Ingezonden persbericht



Persbericht

OEM Partnerovereenkomst SiteScape en Centra

Rotterdam, 7 juni 2004 --- Tijdens de Collaboration Day in De Kuip (8 Juni 2004) staan SiteScape en Centra broederlijk naast elkaar om de partnerovereenkomst van de beide samenwerkingsspecialisten te accentueren. De toepassingen van de beide buren, die niet toevallig ook in het Amerikaanse thuisland dicht bij elkaar in Massachussetts kantoor houden, zijn volledig complementair en de OEM partnerovereenkomst is dus geen toeval.

Het productaanbod van SiteScape en Centra vormt een geïntegreerde samenwerkingstoepassing en is enig in zijn soort. Geen andere aanbieder van Collaboration software kan een dergelijk totaalaanbod in de markt zetten. De a-synchrone communicatietoepassing (discussieforum, workflow, notificatie en tracking) van SiteScape, gecombineerd met de real-time, synchrone communicatietoepassing (webconferencing) van Centra vormen dankzij een vergaande samenwerking een naadloos geheel: Centra eMeeting en SiteScape Enterprise Forum, een geïntegreerde en complete set van functionaliteiten waarin alle aspecten van samenwerking en interactie zijn opgeslagen.

Een meeting, fysiek of virtueel, staat nooit op zichzelf maar vormt een onderdeel van een onderwerp, thema, project, discussie, dat waarschijnlijk reeds in het verleden, voor de meeting is geboren en wellicht ook na deze meeting wordt voortgezet. Met de integratie van beide collaboration omgevingen wordt de real-time interactieve meeting voortgezet binnen een omgeving waarin alle onderdelen van deze interactie worden opgeslagen; off-line discussies, taken, agenda's, relevante documenten, acties, notificaties.

SiteScape Inc.
SiteScape is leverancier van een flexibel en breed platform voor samenwerking. Samenwerking (collaboration) tussen collega's, externe medewerkers, toeleveranciers, zakelijke relaties, partners, en andere partijen in elk productieproces. Collaboration software is gebaseerd op internet en maakt het mogelijk om erg gemakkelijk met al die partijen samen te werken en informatie te delen in virtuele, voor buitenstaanders ontoegankelijke ruimtes. Zie ook www.sitescape.com.

Centra
Centra helpt meer dan 1200 organisaties in de wereld met het verhogen van de omzet en het verbeteren van de bedrijfsvoering. Centra levert zakelijke applicaties waarmee bedrijven en overheden door de gehele organisatie heen real time communicatie, samenwerking en opleidingen kunnen bieden. Meer informatie biedt www.centra.com.
Meer informatie bij:

SiteScape Inc.
Pim Brouwer, managing director Europe
Keizersgracht 62-64
1015 CS Amsterdam
T.: 020 520 68 80

Lubbers & De Jong PR
Peter Keijzer
Keizersgracht 219
1016 DV Amsterdam
T: 020 421 05 65
e: peter@l-dj.nl

Functionaliteit SiteScape Enterprise Forum:


- Offline Threaded Discussions

- Document Management

- Workflow & Task Management

- Calendar Sharing and Merging

- Web File System

- Tracking and Notification

- E-mail Postings and Attachments

- Private Team Workspaces

- HTML Chat & Internal Instant Messaging

- Built-in Search Engine

- Choice of Platforms and Databases

- Instant Polling

- Support for Wireless Devices

Functionaliteit SiteScape / Centra eMeeting:


- Application Sharing

- One-to-Many Presentations

- Web Tours

- Whiteboard with Mark-Up Tools

- Surveys

- Text chat

- Polling

- Voice and Video over IP

- Broadcast Live Videos

- Multimedia Support

- Session Recording and Playback

Integratie SiteScape Enterprise Forum en eMeeting


- Quick, easy & convenient single UI and style
- More secure - single sign-on and authentication
- Contextual - eliminate silos of collaboration
- Web meetings stored and visible within the context of the overall discussion