MODERN MEDIA GROUP

Modern Media definitief distributeur van FIRSTGATE click&buy

Modern Media definitief distributeur van ePayment systeem FIRSTGATE click&buy

Modern Media in Amersfoort en FIRSTGATE Internet AG in Keulen hebben hun tijdelijke Distributie Partner Overeenkomst omgezet in een definitief contract voor de Benelux voor onbepaalde tijd.

FIRSTGATE click&buy heeft reeds meer dan 2,5 miljoen geregistreerde gebruikers in Europa en groeit spectaculair met meer dan 100.000 nieuwe gebruikers per maand. Het systeem geniet internationale erkenning voor de betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit voor zowel de consument als de verkoper. Het moeten betalen voor waardevolle content via het Internet is in Duitsland reeds in ruime mate geaccepteerd. Ook in Nederland beginnen steeds meer aanbieders vergoedingen te vragen. In Groot-Brittannië heeft British Telecom de rechten van FIRSTGATE gekocht.

FIRSTGATE Internet AG heeft Modern Media geselecteerd als definitief distributeur voor de Benelux na een succesvolle introductieperiode in de afgelopen 18 maanden. In de komende maanden zullen meerdere, reeds gesloten overeenkomsten met Uitgevers en Mediabedrijven in de Benelux worden geannonceerd.

Modern Media Making You Interact Smarter
Modern Media, dat onlangs in voormalig venture capitalist Frank Verschoor een investeerder en managing partner heeft gevonden, is een snelgroeiend en winstgevend bedrijf met ontwikkelcentra in Amersfoort en Targu-Mures (Roemenië). Modern Media heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en exploiteren van ICT oplossingen en services die er op gericht zijn om haar klanten meer omzet, lagere kosten en/of een hogere servicegraad te laten bereiken door het benutten van het (mobiele) Internet. De oplossingen zijn als geheel of als component te implementeren en ondersteunend aan de vier elementaire processen van het FIRE concept: het Faciliteren, Initiëren, Realiseren en Evolueren van de interactie tussen een organisatie en haar doelgroepen.