Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: Zoeknieuws.nl komt met EK zoekmachine


- Zoeken in het EK nieuws fluitje van een cent -

Groningen, 8 juni 2004,

Vanwege het aankomende EK voetbal in Portugal heeft zoeknieuws.nl een speciale zoekmachine gelanceerd die alle nieuwsberichten bijhoudt die te maken hebben met het EK voetbal. Op de site http://www.zoeknieuws.nl/ek krijgt de bezoeker de meest recente EK nieuwskoppen te zien. Ook kan er gezocht worden in alle nieuwsberichten over het EK en onze jongens die in het afgelopen jaar zijn gepubliceerd.

De zoekmachine indexeert van een groot aantal bronnen (van kranten tot aan nieuwswebsites, van radio tot televisie) nieuws en slaat de koppen op in een grote database. Deze database is doorzoekbaar door middel van zoekwoorden en de relevante artikelen inclusief bron en datum worden direct weergegeven.

Sinds de opening van de zoekmachine op zoeknieuws.nl heeft de site een grote groei doorgemaakt. Niet alleen een enorme toename in het aantal trouwe bezoekers die inmiddels hun weg hebben gevonden naar de zoekmachine, ook het aantal artikelen die onze spiders hebben geïndexeerd is toegenomen van 180.000 tot ruim 480.000. Sommige bronnen gaan nu terug tot begin 2001. We blijven aan de database werken en deze zal alleen nog maar groeien om uiteindelijk het grootste online nieuwsarchief van Nederland te worden.

Voor meer informatie zie: http://www.zoeknieuws.nl en http://www.zoeknieuws.nl/ek Voor verdere vragen: Bart Kappenburg / +31647828426 / info@zoeknieuws.nl Zoeknieuws.nl is een product van CRS.