Ingezonden persbericht


Persbericht

OCÉ N.V. KIEST VOOR VERITATE COMPANY

Internationale samenwerking voor e-mail marketing

Amsterdam, dinsdag 8 juni 2004: Océ N.V., Internationale speler in professional document systems, heeft haar e-mail marketing activiteiten ondergebracht bij Veritate Company. Océ en Veritate hebben hiertoe een overeenkomst getekend. Aan de samenwerking ging een pilot periode vooraf. Binnen de samenwerking maakt Océ zelfstandig gebruik van VeritateMail, de e-mail marketing software van Veritate. Veritate adviseert Océ op het vlak van strategie en concept en fungeert, voor executie van de e-mail activiteiten, waar nodig als verlengstuk van de Océ organisatie.

Jan Willem des Tombe, directeur van Veritate: "We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Océ en verwachten met name veel van het internationale potentieel. Net als Océ realiseren steeds meer bedrijven zich dat het noodzakelijk is om de interactie met hun relaties te intensiveren. E-mail is bij uitstek het medium wat bedrijven kan helpen om de relatie met afnemers te verstevigen zonder significante stijging van de kosten van communicatie. Dus meer communiceren tegen lagere kosten. Bij Océ hebben we dat bewezen en daar wordt nu dus verder op ingezet."

Belangrijkste motiveringen voor de keuze van Veritate Company zijn dat het bureau strategie, concept en techniek bundelt in een totaal propositie en daarmee voor haar opdrachtgevers aantoonbare successen heeft geboekt. Veritate biedt Océ de mogelijkheid om met VeritateMail zelfstandig uitvoer gaan geven aan haar e-mail marketing activiteiten zonder de noodzaak om direct te investeren in mensen, computers en dure internetverbindingen. Deze flexibele aanpak biedt Océ de mogelijkheid om e-mail marketing stap voor stap en op basis van bewezen toegevoegde waarde steeds meer te integreren in de marketingmix.

Over Veritate Company

Veritate Company is het gespecialiseerde bureau voor e-marketing software -en advies.

Veritate Company levert uiteenlopende diensten zoals strategisch advies, conceptontwikkeling, direct e-mail campagnes, database analyse, e-marketing content en opt-in e-mail list services. Voor de uitvoering van de e-marketing campagnes maakt Veritate gebruik van VeritateMail, de software oplossing voor e-marketing en SMS campagnes. VeritateMail wordt daarnaast door een groot aantal gerenommeerde uitgevers, mediabureaus en direct marketing organisaties zelfstandig ingezet voor het realiseren van de opgestelde e-marketing doelstellingen. Check www.veritate.com voor meer informatie over Veritate Company.

Over Océ N.V.

Océ NV is wereldwijd een van de leidende aanbieders van hoogwaardige producten, diensten en complete oplossingen op het gebied van print- en documentmanagement voor professionele gebruikers, primair in omgevingen waar grote aantallen documenten worden verwerkt.

Océ ontwikkelt daarvoor in eigen R&D-centra geavanceerde apparaten en systemen voor productie, distributie en beheer van documenten. Daarnaast biedt de onderneming haar klanten innovatieve diensten op het gebied van consultancy, financiering en uitbesteding (Facility Services). De klanten van Océ zijn vooral actief in kantooromgevingen, industriële en grafische omgevingen. De producten en diensten van Océ staan bekend om hun hoge kwaliteit. Deze berust op betrouwbaarheid, productiviteit, duurzaamheid, gebruikers- en milieuvriendelijkheid. Océ heeft in zijn 127-jarige historie een reputatie opgebouwd als innovator, zowel technologisch als commercieel. Océ, met ruim 23.000 medewerkers en een jaaromzet van $ 3 miljard over 2003, heeft onderzoeks- en productiecentra in Nederland, de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, België, de Tsjechische Republiek en Japan. Het hoofdkantoor van de internationale Océ-Groep is gevestigd in Venlo. Bezoek www.oce.com voor meer informatie over Océ.

Einde persbericht.

Voor meer informatie (