AutoRai

8-6-2004

271.148 Suzuki-rijders terug naar de dealer

Suzuki heeft maar liefst 271.148 Suzuki-rijders via een mailing gevraagd zich bij de dealer te melden. Het is de grootste terugroepactie ooit in Nederland. Maar in dit geval ligt er geen technisch probleem aan ten grondslag: de Suzuki-dealers willen alle Suzuki-rijders trakteren op een leuk cadeau in het kader van 25 jaar Suzuki-autos in Nederland.

Alle 271.148 rijders van een Suzuki in Nederland hebben een dezer dagen een brief in de bus gekregen met daarin een cadeaucheque. Tegen inlevering daarvan bij de dealer ontvangt de Suzuki-rijder een box vol autoreinigingsmiddelen. Tevens wordt getrakteerd op een boekje met 26 voordeelcheques die recht geven op flinke kortingen op onderdelen en accessoires.

De feestelijke terugroepactie is een van de vele activiteiten van de Nederlandse Suzuki-importeur B.V. NIMAG ter viering van het 25-jarige jubileum. In 1979 startte B.V. NIMAG de import van Suzuki-autos met de komst van de SC100 GX en de vierwielaangedreven LJ80. Sindsdien heeft het merk een sterke groei doorgemaakt en staat het momenteel bekend om de levering van aantrekkelijke, waardevaste en betrouwbare autos.

Suzuki-rijders kunnen de cadeaucheque tot en met 31 december 2004 verzilveren bij de dealers. Die hebben bovendien een 25th Anniversarypakket voor heel veel uitvoeringen van de spaarzame Alto, de ruime Wagon R+, de Ignis, de Jimny, de Grand Vitara en de nieuwe Liana. Het pakket bevat onder meer een navigatiesysteem. Verder is er een Limited Edition van de Grand Vitara, de FreeStyle-3, met onder meer lederen bekleding. Er is dus volop feest en voordeel bij Suzuki.