Landelijk Bureau ter bestrijding van Rassendiscriminatie

Rotterdam, 8 juni 2004

Zomerse Zebra Muurkrant verschenen

Het juninummer van Zebra Muurkrant is uit! In deze zomerse Zebra vertelt presentatrice Sylvana Simons in In the Picture over haar ervaringen met vooroordelen en racisme. Maar volgens Pinokkio, op de poster op de achterzijde, ìs er helemaal geen racisme in Nederland...

Verder veel tips voor binnen- en buitenactiviteiten in de zomervakantie. Lees over de kamergeheimen in Hotel Het Reispaleis, de tentoonstelling Urban Islam en een bijzondere stadswandeling door Utrecht. Ook aandacht voor de jongerencampagne Meet the Future! en de horeca-prijs Club Stars.

Bekijk de nieuwe Zebra Muurkrant en de poster op www.lbr.nl/zebramuurkrant.html.

Een kennismakingsexemplaar van de dubbelzijdige muurkrant/poster Zebra kost EUR 1, 50. Wilt u Zebra Muurkrant blijven ontvangen? Een abonnement voor 5 nummers per jaar kost EUR 14, - (inclusief portokosten). Aanmelden kan via de website.

De Pinokkio-poster kost, net als alle andere posters in de LBR-shop, EUR 1, 15 (exclusief portokosten). Bestellen kan telefonisch of per e-mail: tel. 010 -201 02 01 of info@lbr.nl. Kijk voor meer posters op www.lbr.nl/shop.


---
LBR
Schaatsbaan 51
3013 AR Rotterdam
Tel: 010-2010201
Fax: 010-2010222
Internet: www.lbr.nl