Gemeente Putten


Putten, 8 juni 2004

Prijsvraag: Verzin een nieuwe naam voor woonwijk Husselerveld Zuidwest

In alle informatie over de nieuwe woonwijk wordt gesproken over Husselerveld Zuidwest. Dit is een voorlopige naam tijdens de planontwikkeling en voor het bestemmingsplan, maar als naam voor een woonwijk is deze naam minder geschikt.

Het gemeentebestuur vraagt inwoners daarom een naam voor deze nieuwe woonwijk te bedenken. Het gaat om een woonwijk met zon 725 woningen, globaal begrensd de huidige woonwijk Husselerveld, de Nijkerkerstraat en de nieuwe ontsluitingsweg.

De naam mag een historische achtergrond hebben, maar kan ook op de toekomst gericht zijn. De gemeente stelt het op prijs als bij de ingediende naam ook de motivatie voor de keuze van die naam bekend wordt gemaakt.

Ideeën moeten uiterlijk 1 juli 2004 zijn ingeleverd. Dit kan schriftelijk naar Gemeente Putten, afdeling Voorlichting, Postbus 400, 3880 AK in Putten of via e-mail: egvdrie@putten.nl.

De werkgroep communicatie zal alle ingediende suggesties beoordelen en deze voorleggen aan het Projectbureau. Deze adviseert over de nieuwe naam aan het college van burgemeester en wethouders, waarna het voorstel wordt voorgelegd aan de commissie Ruimtelijke Zaken en de gemeenteraad. De gemeenteraad beslist over de naam voor de nieuwe woonwijk.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Uiteraard hoort bij een prijsvraag een prijs. De indiener van de naam die uiteindelijk door de gemeenteraad wordt overgenomen, ontvangt een geschenkenbon van 100,00.

Voor nadere informatie over de prijsvraag en/of over het gebied kan contact worden opgenomen met de heer L. Meints, telefoon 0341-359767, e-mail: lmeints@putten.nl.