Ingezonden persbericht


Persbericht

Intermec en DatAction leveren logistieke oplossing voor nieuw Nippon Express magazijn

Supply chain management gebaseerd op Bluetooth-technologie

Nijmegen, 8 Juni 2004 - Intermec Technologies, één van de belangrijkste aanbieders van producten, systemen en diensten voor supply chain management, heeft de hardware geleverd voor het logistieke proces van het nieuwste magazijn van Nippon Express. Intermec premier solutions partner DatAction heeft het gehele traject begeleid en verzorgt de implementatie.

Het nieuwe magazijnbeheersysteem van Intermec is gebaseerd op het gebruik van een CK30 handheld computer en een PB40 printer. Beide apparaten zijn draadloos en communiceren met elkaar via Bluetooth. Grote voordeel hiervan is dat magazijnmedewerkers geen last meer hebben van kabels en dus meer bewegingsvrijheid hebben. De printer wordt middels een klittenband aan de riem van de medewerker bevestigd, waardoor men altijd een hand vrij heeft.

Nico Kool, Senior IT-manager van Nippon Express: Met het supply chain managementsysteem in het nieuwe magazijn wilden we nog meer mogelijkheden hebben om de groeiende activiteiten van bestaande klanten te kunnen ondersteunen. Omdat we de nieuwe Intermec-oplossing nog niet kenden, hebben we DatAction eerst om een demonstratie gevraagd. Na de demonstratie wisten we het zeker, het systeem voldeed zó goed dat we niet eens andere apparatuur overwogen hebben. Tot nu toe is het gehele traject van ons nieuwe supply chain managementsysteem prima verlopen. Ik aarzel dan ook niet om in de toekomst wederom voor deze Intermec-oplossing te kiezen.



Ingezonden persbericht