Gemeente Abcoude


Burgerjaarverslag 2003 verschenen

Foto: burgerjaarverslag 2003 Het Burgerjaarverslag van 2003 is verschenen. In het verslag legt mevrouw Van der Most-de Ridder - die inmiddels met pensioen is gegaan - verantwoording af over de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening in 2003.

Sinds de invoering van de nieuwe gemeentewet op 7 maart 2002 moet elke burgemeester jaarlijks een Burgerjaarverslag uitbrengen. In dit jaarverslag doet de eerste burger verslag van onder andere de kwaliteit van dienstverlening, procedures rond burgerparticipatie en de afhandeling van klachten en bezwaarschriften. In juni 2003 verscheen het eerste burgerjaarverslag van de gemeente Abcoude. En nu ligt daar het tweede verslag over de jaargang 2003. In het burgerjaarverslag 2003 komen naast de eerder genoemde onderwerpen ook het openbaar bestuur, de gemeentelijke organisatie, de informatievoorziening en de intergemeentelijke samenwerking aan de orde. Daarnaast schijnt mevrouw Van der Most-de Ridder in het kader van haar vertrek als burgemeester van de gemeente Abcoude, haar licht over de negen jaar van haar burgemeesterschap.

U kunt een exemplaar van het Burgerjaarverslag 2003 afhalen in het gemeentehuis, aanvragen per e-mail (communicatie@abcoude.nl) of aanvragen via deze website (klik hier). U kunt het verslag hieronder ook downloaden.

Acrobat PDF-bestand Burgerjaarverslag 2003

---

8 juni 2004