Gemeente Brunssum

Laatste wijziging 9 juni 2004 nieuw! klik hier: Publicaties - 9 juni 2004 Koninklijke Onderscheidingen Brunssum 2004 nieuw! Brunssum presenteert Burgerjaarverslag 2003
nieuw! Werkzaamheden kabel-TV Brunssum nieuw! Commissievergadering op 14 juni
Unieke koetsiersroute in Brunssum Klanten geven 7,2 aan Sociale Zaken Aanlijnen verplicht! nieuw! Raadsvergadering van 1 en 2 juni 2004 Hondenpoep hoort niet op straat! Wonen en cultuur in gerestaureerd Subsidie van 600.000 euro voor meer bewegen Gemeente presenteert nieuwe welstandseisen
Wijkatlas 2003 op internet Voorzieningen voor gehandicapten in 2004 aangepast
Koopzondagen 2004 Brunssum pakt taalachterstand bij kinderen aan Alles wat u wilde weten over Brunssum Gemeente pakt overlast aan Evenementenkalender 2004 Laat uw stem horen via het referendum Weekmarkt Spreekuren wethouders
BOUWEN IN BRUNSSUM: MILIEU:
Hou rekening met het Bouwstoffenbesluit nieuw! Milieupark gesloten nieuw! Vergadering commissie Ruimtelijke Kwaliteit Scheiden van afval? Goed voor uw beurs!
Nieuwe Woningwet Inleveren asbest
Bouwen zonder vergunning? Papier ophalen
Is mijn aan- of uitbouw vergunningsplichtig?
De behandeling van uw aanvraag bouwvergunning STEDELIJKE VERNIEUWING IN BRUNSSUM:
Commissie bewaakt het 'gezicht van Brunssum' 250 zorgwoningen in Brunssum
Vul uw bouwaanvraag goed in! Stedelijke vernieuwing in Brunssum-Noord Bouw zorgcomplex Emma gestart
VEILIGHEID: VERKEER/VERVOER:
U vindt veilig wonen belangrijk? nieuw! Werkzaamheden Emmaweg Brunssum wordt veiliger nieuw! Milieupark gesloten Gemeente Brunssum gaat strenger handhaven nieuw! Herinrichting kruispunt Rumpenerstraat/ Heugerstraat/ Koolhofstraat Spreekuur maatschappelijk werk en politie in Egge Gehandicaptenparkeerplaats
Spreekuren wijkpost in Brunssum-Noord Verkeersspreekuur
---

Werkzaamheden Emmaweg

Op maandag 14 juni en dinsdag 15 juni vinden frees- en asfalteringswerkzaamheden plaats op de Emmaweg in Brunssum. Omwille van de bereikbaarheid van bedrijven op het Emmaterrein worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. Mogelijk duren de werkzaamheden nog tot en met woensdag 16 juni.

De werkzaamheden zijn in vier fasen opgedeeld. Gewerkt wordt vanaf de rotonde ter hoogte van de Platostraat. Steeds zal een deel van de Emmaweg worden afgesloten. Bedrijven zijn dan bereikbaar via verschillende omleidingen.
De werkzaamheden starten steeds om 07.00 uur 's ochtends en duren tot circa 20.00 uur 's avonds. Na dit tijdstip is de Emmaweg vrij voor verkeer.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Brunssum, de heer G. Veltrop, telefoon (045) 527 86 23.

---

Milieupark gesloten

Op zaterdag 12 juni is het milieupark aan de Molenvaart gesloten. De sluiting is het gevolg van werkzaamheden aan de Molenvaart.

Medio april zijn wegwerkzaamheden gestart aan de Hoogenboschweg en Molenvaart. Gedurende de werkzaamheden worden de goten langs beide wegen hersteld en het asfalt vernieuwd. In de Molenvaart zal ook nog een nieuwe riolering worden aangelegd, alsmede een voetpad.

Vanaf vrijdag 11 juni, 19.00 uur, is de gehele Molenvaart voor alle verkeer afgesloten, dit vanwege asfalteringswerkzaamheden. Die afsluiting duurt tot maandagochtend 14 juni 07.00 uur. Ook de bedrijven gelegen aan de Watermolen zullen tijdens dit weekend niet bereikbaar zijn.

Vanaf maandag 14 juni is de Molenvaart, en daarmee het milieupark, weer bereikbaar.