Politie Friesland

Politieberichten 8/6 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Fryslân 08-06-2004 - Voor verdere informatie kunt u op werkdagen tussen 07.00 uur en 15.00 uur terecht bij bureau Communicatie. TeL: 0900 8844

Echtenerbrug: diefstal uit auto's
In de nacht van maandag op dinsdag is een bestelauto opengebroken. Deze stond geparkeerd op de oprit naast een woning aan de Baggelaar. Het linkervoorportier werd opengebroken. Weggenomen werden een gsm en een laptop. Aangifte werd gedaan door een 43-jarige inwoner van Echtenerbrug. In dezelfde nacht is een tweede auto opengebroken. Deze stond ook op e oprit bij een woning aan de Baggelaar. Hieruit werd een autoradiocd-speler en een cd-wisselaar weggenomen. Aangifte werd gedaan door een 37-jarige inwoner van Echtenerbrug.

Sneek: vernieler aangehouden
Dinsdag omstreeks 08.45 uur werd op de dr. Boumaweg een 38-jarige inwoner van Sneek aangehouden. Hij had zojuist een ruit bekrast en een ruit ingegooid bij een bedrijf aan de Dr. Boumaweg. De aangifte moet nog worden opgenomen.

Sneek: winkeldievegge aangehouden
Dinsdag omstreeks 10.15 uur werd in een supermarkt aan het Sint Antoniusplein een 44-jarige inwoonster van Sneek aangehouden voor winkeldiefstal. Zij had diverse etenswaren in de tas gedaan en zonder te betalen de winkel verlaten.

Heerenveen: zakkenrollerij
Dinsdag tussen 11.30 uur en 11.45 uur werd in een supermarkt aan de Dracht een portemonnee uit een boodschappentas gerold. Aangifte werd gedaan door een 36-jarige inwoonster van Heerenveen.