BedrijfsautoRAI

08-06-2004

Nieuwe DAF truck voor PeDe Venlo

Onlangs heeft PeDe uit Venlo, specialist in het vervoeren van groenten en fruit, haar transportvloot uitgebreid met een nieuwe DAF FT XF95.430. De sleutels van de nieuwe aanwinst werden door de heer Van Daal (Allers Bedrijfswagens BV) overhandigd aan de managing director van PeDe de heer Holleman.

De nieuwe in fris ogende trendy kleuren gespoten DAF truck wordt door de transporteur uit Venlo ingezet voor het vervoeren van groenten en fruit door geheel Europa.

PeDe, Duitsland specialist in de AGF branche
Toen Piet Deriks in 1940 een groenten- en fruitwinkel in Tegelen startte met zijn vrouw, kon hij niet bevroeden dat hij de aanzet gaf tot een florerend exportbedrijf dat we nu kennen als PeDe. Vanaf het prille begin was wel duidelijk dat de heer Deriks oog had voor nieuwe ontwikkelingen en daar flexibel op in sprong. Na de Tweede Wereldoorlog stapt hij in de groot- en commissiehandel en al in 1959 reed het eerste transport onder de naam PeDe naar Duitsland. In 1996 werd PeDe B.V. overgenomen door Valstar. De primaire doelstelling van PeDe is het exporteren van groenten en fruit naar Duitsland. PeDe biedt naast een traditioneel assortiment AGF, een brede keus aan ijsberg- en gekleurde sla soorten uit de Euregio. Een nieuwe ontwikkeling binnen PeDe is het vermarkten van verpakte kruiden in binnen- en buitenland. Mede dankzij het eigen merk Aroma ijsbergsla, kruiden, trostomaten et cetera ziet PeDe de toekomst positief tegemoet.

DAF een vertrouwde keuze
Een positieve kijk die een uitbreiding van de transportvloot noodzakelijk maakte. Alexander Holleman vertelt: PeDe heeft goede ervaringen met DAF én met DAF-dealer Allers Bedrijfswagens BV. De keuze voor DAF was dan ook snel gemaakt. De wagens zijn betrouwbaar en combineren een aantrekkelijke kilometerkostprijs met minimale stilstand. Onze dealer zorgt bovendien dat de trucks perfect worden uitgerust en zijn voorzien van de door ons gewenste opbouw. Wij verzorgen al het transport in eigen huis, vandaar dat het belangrijk is dat we worden ondersteund door een dealer die weet wat wij willen en moeten. Want wij moeten zorgen voor een tijdige levering in verband met in de wet gestelde eisen ten aanzien van versheid en temperatuur. Allers Bedrijfswagens BV weet dat en daarom kiezen we voor DAF.