persberichten regio Brabant-Noord

's-Hertogenbosch 08-06-2004

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

s-Hertogenbosch- Maandagmiddag is op de Pastoor de Kroonstraat een 20-jarige vrouw in haar woonplaats aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal. De vrouw had in haar tas drie paar schoenen die zojuist uit diverse winkels gestolen waren. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Er is proces-verbaal opgemaakt.

RIJDEN ONDER INVLOED

Vught-
In de nacht van maandag op dinsdag is op de Hoogstraat een 41-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod van twee uur en er is proces-verbaal opgemaakt.

AANHOUDING NA MISHANDELING

Uden-
Maandagavond is op de Kraaienweg een 21-jarige man uit Uden aangehouden op verdenking van mishandeling van twee plaatsgenoten. De verdachte zou eerder deze avond een 78-jarige en een 31-jarige man met de vuist in het gezicht hebben geslagen en geschopt. Beide mannen moesten zich in het ziekenhuis aan hun verwondingen laten behandelen. De verdachte is inverzekering gesteld.

RIJBEWIJS INGEVORDERD

Erp- Dinsdagochtend is tijdens een snelheidscontrole op de Kraanmeer het rijbewijs ingevorderd van een 31-jarige man uit Beek en Donk. De automobilist reed 141 km/u terwijl maximaal 80 km/u is toegestaan.

FIETSSTER GEWOND

Oijen- Dinsdagochtend is op de Veerstraat een 14-jarige fietsster uit Alphen (Gld.) gewond geraakt. Een 62-jarige automobilist uit Maren Kessel reed over de Veerweg komende vanaf de veerpont. De man nam de bocht te krap, waardoor hij het naast hem fietsende meisje raakte. Het slachtoffer is per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.