D66


D66 lanceert slotoffensief Europese Campagne

D66, dé pro-Europese partij van Nederland, lanceert vandaag haar slotoffensief van haar campagne voor de Europese Verkiezingen met vandaag en morgen opvallende folderacties in onder andere Den Haag en Amsterdam, waarbij nadrukkelijk een rol is weggelegd voor de D66-koe. Op de dag van de verkiezingen gaan vele D66 ers om 06.06 uur de straat op om kiezers te bewegen om te gaan stemmen.

Naast folderacties is op Sky Radio, Yorin FM en RTL FM tot donderdagmiddag een reclamecampagne van D66 te horen, waarin de luisteraar wordt gewezen op het feit dat ruim twintig procent van de deelnemers aan Stemwijzer.nl een advies voor D66 krijgen. Daaraan koppelt Sophie in t Veld de oproep om dit voorbeeld te volgen.

campagneactiviteiten met Sophie in t Veld, lijsttrekker D66:

dinsdag 08 juni

Tijd: van 16.30 uur tot 18.00 uur

Waar: Centraal Station Den Haag

Wat: Sophie deelt samen met campagnevrijwilligers van de afdeling Den Haag folders en koetjesrepen uit en gaat in gesprek met de voorbijganger

Tijd: 18.30 uur

Waar: Perscentrum Nieuwspoort Den Haag

Wat: Presentatie Scholierenverkiezing IPP

Tijd: 19.00 uur

Waar: Haagse Hogeschool

Wat: debat Europa Economische Reus, Politieke Dwerg?"

Woensdag 09 juni

Tijd: van 16.30 19.00 uur

Waar: Vondelpark Amsterdam

Wat: Slotactie met Sophie in t Veld, Boris Dittrich (Fractievz. Tweede Kamer), Thom de Graaf (vice-premier), Hans van Mierlo en de campagnekoe Dina 66. Samen met campagnevrijwilligers van de afdeling Amsterdam worden folders en koetjesrepen uitgedeeld.

Tijdens de avondspits van 09 juni wordt er door D66 ers gefolderd bij de grote Intercity-stations

Donderdag 10 juni

Tijd: 06.06 uur

Waar: Oostduinlaan, hoek Emantsstraat Den Haag

Wat: Net als vele andere D66 ers neemt Sophie in t Veld deel aan de Goedemorgen-vandaag-verkiezingen-actie . In de omgeving van haar ouderlijk huis brengt In t Veld samen met andere kandidaten folders rond die mensen op het laatst moment nog oproepen om te gaan stemmen.

Tijdens de ochtendspits van 10 juni wordt er door D66 ers gefolderd bij de grote Intercity-stations

////