Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 8 juni 2004

Heliview lanceert nieuwe website: compleet aanbod aan informatie

Heliview heeft per 1 juni een nieuwe website. Bezoekers worden op deze nieuwe site op gemakkelijke en overzichtelijke wijze naar de verschillende activiteiten van Heliview gestuurd.

De website geeft praktische en gedetailleerde informatie over marktonderzoeken, congressen en trainingen en bevat directe links naar de Heliview portals. Het is mogelijk om online in te schrijven voor congressen en trainingen, online informatie aan te vragen en rapporten te bestellen. Op de homepage staat een nieuwsvoorziening die zeer regelmatig wordt geactualiseerd met het laatste nieuws en interessante persberichten.

Heliview is gespecialiseerd in informatieverschaffing en voorlichting over nieuwe ontwikkelingen in met name de informatie en communicatie technologie. Dit doet zij middels congressen en seminars op eigen initiatief en in opdracht van derden, middels business to business marktonderzoeken en sinds kort middels online portals. De marktonderzoeken richten zich, naast de ICT sector ook op telecom, HRM, mobiliteit, milieu, de financiële en facilitaire sector.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.heliview.nl



Ingezonden persbericht