Politie Drenthe

Dinsdagmiddag 08-06-04

Assen 08-06-2004

Diefstal drank
HAVELTE De politie kreeg dinsdagmorgen een melding van een diefstal uit een bedrijf aan de Dorpsstraat. Uit het pand was een aantal kratten bier en frisdrank meegenomen. Hoe de daders zijn binnengekomen is nog onbekend. Namens het bedrijf deed een 36-jarige vrouw uit Havelte aangifte.

Aangifte diefstal decoratie varken
EMMER COMPASCUUM Een 33-jarige man uit Emmer Compascuum deed dinsdagmorgen aangifte van diefstal van een decoratie varken. Het varken werd te koop aangeboden op een afgesloten terrein aan het Westerdiep. De schade bedraagt 150,-.

Verkeerscontrole nabij scholen
HOOGEVEEN De politie heeft dinsdagmiddag gecontroleerd bij diverse scholen in Hoogeveen. Onder andere de Herman Bavinckstraat en de Van Goghlaan waren straten, waar werd gecontroleerd op het gedrag van deelnemers in het verkeer. De voertuigen stonden netjes geparkeerd in de vakken. Eén bestuurder werd bekeurd wegens het niet dragen van een autogordel. Een 16-jarige bromfietsbestuurder werd bekeurd wegens het rijden zonder helm.

Ramona Venema verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdagmiddag 17.00 uur. Tel. 0592-361268 of 06-52528533.