Politie Gelderland-Midden

Arnhem, man aangehouden voor steekpartij

Publicatiedatum: 08-06-2004

Vannacht omstreeks 00.05 uur kreeg de politie een melding dat er een steekpartij had plaatsgevonden in de Zuringstraat in Arnhem. Op het moment dat de politie ter plaatse kwam, zagen zij een man met een mes in zijn handen. Deze 40-jarige Arnhemmer is aangehouden. Na zijn aanhouding is hij behandeld aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. Hij is inmiddels in verzekering gesteld.
Het 18-jarige slachtoffer uit Arnhem was al door vrienden overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis en daar opgenomen. Voor het steken hebben de twee mannen ruzie gehad. Wat de aanleiding is van de ruzie is nog niet duidelijk. De politie vraagt getuigen, die nog niet bekend zijn bij de politie, zich te melden.

voor nadere informatie:
Remke Weller
politie Gelderland-Midden
026 352 4315

---


---

Wageningen - gevaarlijke medicijnen verloren

Publicatiedatum: 08-06-2004

Een inwoonster van Wageningen heeft dinsdag bij de politie gemeld dat ze maandag in haar woonplaats haar medicijnen heeft verloren. Het zou gaan om ongeveer 15 tabletten van het geneesmiddel Lorasepam, een kalmeringsmiddel. Ondeskundig gebruik of gebruik door kinderen zou gevaarlijk kunnen zijn. Vinders van het middel worden met klem verzocht de politie te waarschuwen (0900-8844) of de tabletten in te leveren bij een apotheek of huisarts. Waar de medicijnen precies verloren zijn is niet bekend.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606