Gemeente Sneek


Loting toewijzingslijst kavel Oudvaart
Ruim 300 mensen hebben zich gemeld als kandidaat-koper voor een bouwkavel in het plan De Oudvaart in Sneek. Deze nieuwe stadswijk aan de Middelseerûte, een toeristische vaarroute, wordt aangelegd ten noorden van de Groenedijk (richting Offingawier), tussen de Stadsrondweg-Oost en het gelijknamig vaarwater De Oudvaart.

Wie een kavel krijgt wordt duidelijk na dinsdag 8 juni 2004. Dan stellen Rientjes * Ellemers Notarissen te Sneek door loting een lijst van toewijzing samen. Het plaatscijfer op deze lijst wordt bepalend voor de toewijzing van een bouwkavel in het plan De Oudvaart aan een ingeschreven particulier. De verwachting is dat in week 25 de kandidaat-kopers van de gemeente een offerte ontvangen.

In de eerste fase van het plan De Oudvaart zijn voor particuliere woningbouw 54 kavels (bouwmogelijkheden voor vrijstaande woningen dan wel woningen van het type 2/1 kap) beschikbaar, variërend in grootte van ongeveer 663 tot 971 m². De prijzen van deze kavels variëren van 175,-- tot 185,--, per m², exclusief 19 % BTW..

© copyright 2004 Gemeente Sneek - Laatste wijziging: 4-6-2004