Eemland noord, 09.15 uur

Utrecht 08-06-2004 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Van trapper gegleden

SOEST Op maandag 7 juni raakte een vrouw gewond bij een ongeval met haar fiets.

Rond 17.00 uur fietste een 50-jarige vrouw uit Amersfoort over het fietspad van de Vrijheidsweg, komende uit de richting van de Clemenslaan en gaande in de richting van de Laanstraat. Doordat zij van een trapper afgleed, kwam zij met haar fiets ten val en kwam met haar gezicht op het wegdek terecht. De vrouw is met gezichtletsel per ambulance naar het Lichtenbergziekenhuis in Amersfoort gebracht.

Botsing

BAARN Op maandag 7 juni kwamen een bromfietser en fietser met elkaar in botsing.

Rond 16.35 uur reed een 30-jarige bromfietser uit Hilversum over het fietspad van de Amsterdamsestraatweg, komende uit de richting van de Drakenburgerweg. Doordat hij niet zoveel mogelijk rechts hield, kwam hij in botsing met een hem tegemoetkomende 74-jarige fietser uit Baarn. De fietser werd met hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis Gooi-Noord gebracht.

Mishandeling

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Op maandag 7 juni deden twee mannen aangifte van mishandeling die was gepleegd op zaterdag 5 juni.

Op zaterdag rond 24.00 uur bevonden twee 17-jarige jongens uit Bunschoten-Spakenburg zich in een horecagelegenheid aan de Hoekstraat. Kennelijk zonder enige aanleiding kreeg één van hen een bierglas in zijn gezicht gegooid, waarbij de ander ook door scherven in het gezicht werd geraakt. Beiden liepen verwondingen in het gezicht op. Zij werden opgevangen door personeel van de gelegenheid en één van hen vergezelde het gewonde tweetal naar het Lichtenbergziekenhuis in Amersfoort.

Daar één van de jongens een bloedziekte heeft, moest hij voor behandeling door naar het UMC in Utrecht. Ook daarbij werd hij door de medewerker van de horecagelegenheid vergezeld. Beide slachtoffers deden aangifte van mishandeling. De politie stelt een onderzoek in.

Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Eemland noord op telefoonnummer 0900-8844.