Ingezonden persbericht

GMT Jules Verne nieuw horloge van TNG

MET TWEE TIJDZONES IDEAAL VOOR REIZIGERS



HEEMSTEDE, 20040608 -- TNG, het jonge Nederlandse merk sporthorloges, brengt een nieuw model op de markt onder de naam GMT Jules Verne. Dit horloge heeft een tweede tijdsaanduiding in een aparte 24-uurs zone, waardoor het een ideaal model is voor mensen die veel reizen.


De GMT bevat een extra uurwijzer die men bijvoorbeeld op de thuistijd kan zetten, zodat men altijd in één oogopslag kan zien hoe laat het daar is. Verder heeft de GMT Jules Verne veel kenmerken die voor zeilers, sporters en buitensportliefhebbers aantrekkelijk zijn. De GMT heeft een extra grote kast van 44 mm, die ervoor zorgt dat de tactische aanduidingen op de wijzerplaat tijdens zeilwedstrijden duidelijk afleesbaar zijn. De ingegraveerde ring biedt de mogelijkheid kompaskoersen te bepalen, waardoor men feilloos de juiste weg vindt.

Overige kenmerken:
- gewicht 110 gram
- waterdicht tot 100 meter
- datum indicatie
- automatisch uurwerk
- saffier glasplaat aan boven- en onderkant

De GMT Jules Verne is verkrijgbaar met carbon of witte wijzerplaat. Bovendien kan men kiezen voor een stalen of leren band in verschillende kleuren. De adviesverkoopprijs voor het herenmodel met leren band is ¤ 890 (incl. BTW). Een model met stalen band komt op ¤ 945 (incl. BTW).

De horloges van TNG Swiss Watches zijn te koop bij juweliers verspreid door Nederland en België. Voor verkoopadressen kijk op www.tngwatches.com of bel met (023) 584 17 31.

Over TNG Swiss Watches
TNG is een afkorting van Tack & Gybe, wat overstag gaan en gijpen betekent. Dit zijn in de zeilsport de twee belangrijkste manieren om van koers te veranderen. Olympisch topzeiler Herbert Dercksen (31), afkomstig uit een familie met horlogehistorie, zocht voor de ontwikkeling van het eerste wedstrijdhorloge de hulp van zijn neef Peter Stas, eigenaar van het Zwitserse horlogemerk Frederique Constant en het merk TNG Swiss Watches was geboren. Deze zomer is Dercksen met zijn teamgenoot Mitch Booth de favoriet voor het Olympisch goud in de extreem snelle Tornadoklasse catamaran tijdens de Olympische Spelen in Athene. TNG Swiss Watches is sponsor en officiële tijdwaarnemer van de Ronde om Texel, de jaarlijkse en grootste zeilrace ter wereld. Meer informatie is te vinden op www.tngwatches.com.




Ingezonden persbericht