TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 08-06-2004

Teletekst
DE SPREEKSTAL
Teletekstpagina 352
teletekst@tros.nl

NIEUWE RUBRIEK TROS-TELETEKST

Sinds 1 juni heeft de TROS op Teletekst een nieuwe rubriek ingericht: DE SPREEKSTAL. Teletekstpagina 352 is een platform waarop iedereen zijn of haar mening kwijt kan over de wereld om ons heen.

Iedereen kan een bijdrage leveren aan DE SPREEKSTAL. Alles wat de bezoeker bezighoudt kan hij/zij kwijt op het platform. Dit kan van alles zijn: een reactie op een actueel onderwerp, een mening over een concert of evenement. Kortom, onderwerpen die het publiek bezighouden. De bijdrage mag maximaal tussen de 150 en 250 woorden bevatten en kan gemaild worden naar teletekst@tros.nl

TROS-Teletekst brengt verder in de rubriek 200 de laatste informatie over de inhoud van radio- en tv-programma's. In de rubriek 300 vult de TROS de indexpagina 340 gezamenlijk met de EO, TELEAC/NOT en BNN. Op pagina 349 staat iedere dag nieuws met betrekking tot de TROS, van de aankondiging van nieuwe programma's in de nabije toekomst tot het bijwonen van opnamen. Pagina 350 bevat medische informatie, verzorgd door arts, publicist en kunstenaar Ignace Schretlen uit Rosmalen. Pagina 351 brengt onder andere op dinsdag de TROS-nieuwtjes. En nu dus het forum DE SPREEKSTAL op pagina 352.