Politie Zeeland


Z-5282-2004 DIEFSTAL PORTEMONNEE

In een winkelpand in de Koestraat in Westkapelle werd dinsdag omstreeks 15.15 uur de portemonnee van een 41-jarige vrouw uit de gemeente Veere gestolen.
De portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's, werd in een onbewaakt ogenblik uit haar tas genomen.

O-5283-2004 TWEE MANNEN AANGEHOUDEN IN TREIN IN RILLAND
Dinsdag om 15.55 uur werden in een trein op het station in Rilland door de politie twee mannen aangehouden. Het betreffen een 26-jarige inwoner van Breda en een 28-jarige man uit Bergen op Zoom.
De conducteur had in hen de twee personen herkend die hem op 31 mei jl. in de trein hadden mishandeld en waarvan hij aangifte had gedaan bij de spoorwegpolitie in Roosendaal. Toen de politie in Rilland bij het station arriveerde, stond de trein daar stil, met afgesloten deuren. De twee mannen werden aangehouden en overgebracht naar het bureau in Kruiningen. Bij de 26-jarige man werden twee zakjes met verdovende middelen en een patroon aangetroffen. Deze goederen werden in beslag genomen. De twee zijn vervolgens naar het bureau van de spoorwegpolitie in Roosendaal overgebracht. Daar wordt de zaak verder behandeld.

W-5284-2004 AANRIJDING IN VLISSINGEN
Dinsdag om 15.20 uur ontstond op de Bossenburghweg in Vlissingen een aanrijding tussen twee automobilisten.
Een 19-jarige Vlissingse automobilist reed over de Bossenburghweg, komende uit de richting van de Sloeweg. Ter hoogte van de kruising met de Rosenburglaan en Bossenburg keerde de man en liet hierbij een 32-jarige bestuurder uit de gemeente Borsele, die achter hem in dezelfde richting reed, niet voorgaan. Er ontstond een aanrijding waarbij de 32-jarige man nek- en rugklachten opliep. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten beschadigd.

O-5285-2004 AANHOUDING IN KAMPERLAND
In een woning aan de Oosthavendijk in Kamperland werd dinsdag om 17.05 uur een 33-jarige inwoner van Middelburg aangehouden.
De politie was door omwonenden gewaarschuwd dat een man in de tuin van de woning zat. Even later bleek hij de woning te zijn binnengegaan waar hij op heterdaad werd aangehouden. De man is ingesloten.

W-5286-2004 AUTO BEKRAST
Op de Voltaweg in Middelburg werd dinsdag tussen 07.45 en 15.00 uur een personenauto bekrast.
Het schadebedrag is onbekend.