2e persbericht van dinsdag 8 juni 2004

Eindhoven 08-06-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanhouding na geweld in verkeer

Op de Keizersgracht is dinsdag rond 13.25 uur een 32-jarige man uit Uden aangehouden. Hij wordt verdacht van het mishandelen van een 22-jarige inwoner van Heeze kort voor zijn aanhouding. De Heezenaar stapte uit de auto van zijn broer op een parkeerterrein aan de Keizersgracht. Hierbij raakte hij met het portier een andere auto. Direct stond een onbekende man voor hem die een kopstoot uitdeelde. Vervolgens werd een deuk in de auto geschopt, waarop de man weer terugliep naar zijn auto. De verdachte is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Eindhoven: Verkeerscontrole

Op de Oirschotsedijk is dinsdag tussen 14.00 en 15.30 uur een verkeerscontrole gehouden. In totaal werden veertien bekeuringen uitgedeeld. Twee voor het ontbreken van het bromfietscertificaat, één voor het niet dragen van een helm, twee voor het ontbreken van de APK en negen voor het niet kunnen laten zien van het rijbewijs. Een bromfiets van een 34-jarige Eindhovenaar, die zonder helm en bromfietscertificaat reed, werd meegenomen naar het politiebureau. Het voertuig was technisch gezien in slechte staat.

Best: Zakkenrollerij

Op de Hoofdstraat is dinsdag rond 14.45 uur een 69-jarige vrouw uit Best het slachtoffer van een zakkenroller geworden. De vrouw was aan het winkelen in de Hoofdstraat. Toen ze in een winkel wilde betalen merkte ze dat haar portemonnee uit haar tas was gehaald. In de portemonnee zaten enkele pasjes en ongeveer 30 euro.

Nuenen: Hennepkwekerij ontmanteld

In een bedrijfspand aan de Gulberg is dinsdagochtend een hennepkwekerij ontmanteld. De 199 planten en de bijbehorende apparatuur zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. De politie is op zoek naar de eigenaar van de kwekerij.