Heuvelrug, 10.00 uur

Utrecht 09-06-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Rijden onder invloed

VEENENDAAL- Op de Rondweg west werd afgelopen nacht een alcoholcontrole gehouden. In totaal moesten 28 automobilisten blazen.
1 Bestuurder had teveel gedronken en blies 780 ug/l. Tegen de man, 26 jaar uit Wageningen, is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

LEERSUM- Op woensdagochtend werd een bromfietser aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 02.35 uur werd een 17-jarige bromfietser uit Amerongen gecontroleerd op de Rijksstraatweg. Op het bureau blies hij 560 ug/l. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

VEENENDAAL- Op woensdagochtend werd op de Kerkewijk een automobilist aangehouden omdat zij teveel gedronken had. Omstreeks 01.25 uur reed een 23-jarige automobiliste uit Veenendaal over de Kerkewijk. Onderzoek wees uit dat ze teveel gedronken had en blies op het bureau 245 ug/l. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

Geurige dief

DOORN- Op dinsdagmiddag werd een winkeldief aangehouden. Omstreeks 13.00 uur wilde een 45-jarige vrouw uit Leersum een winkel aan de Kampweg verlaten zonder twee flessen parfum af te rekenen. Winkelpersoneel zag dit en waarschuwde de politie. De vrouw werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.