Keyware


Keyware Technologies Versterkt Zijn Management

Brussel, België 11 juni 2004 - Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) kondigt vandaag een versterking van zijn management team aan.

De Groep focust haar activiteiten rond twee divisies: De divisie Cards, Terminals & Transaction Processing De divisie Toegangs- en Tijdbeheer

Deze focus moet de weg naar winstgevendheid versnellen. Beide divisies bedienen hun eigen, specifieke marktsegmenten. De uitbreiding van het management team laat een meer doelgerichte benadering van deze markten toe.

Dirk Jan Emmens (41) leidt vanaf 1 juni 2004 de divisie Cards, Terminals & Transaction Processing van de groep Keyware. Zijn focus ligt daarbij vooral op de uitbouw van de verkoopsorganisatie van deze divisie, die naast getrouwheidskaarten vooral betaalsoftware (zowel debet als credit), de bijbehorende betaalterminal en het beheer van transacties aanbiedt. Dirk Jan Emmens brengt een rijke sectorervaring mee. Hij was ondermeer Commercieel Directeur van Interpay en Algemeen Directeur van Cards Encoding Company. Later werd hij bij Belgacom manager van de divisie Payphones, Terminals en Cards. Ten slotte heeft hij als Managing Director een tijdlang Diners Club Benelux geleid.

Met ingang van juni zal Thierry Hermans (44) eveneens de Groep vervoegen. Hij zal binnen de divisie Toegangs- & Tijdbeheer de rol opnemen van Technical Co-ordination & Product Development. Thierry Hermans is één van de stichters van TechTalk, dat in 2001 door Keyware werd overgenomen en thans bestaat uit de divisie Toegangs- en Tijdbeheer. Naast een gedegen praktijkervaring heeft Thierry een academische opleiding gevolgd bij Massachusetts Institute of Technology (MIT) in de U.S.A.

De Groep is eveneens verheugd aan te kondigen dat Johan Hellinckx (38) op 1 juli Chief Financial Officer (CFO) wordt. Johan Hellinckx is licentiaat in Handels- en Financiële Wetenschappen en heeft ruim 10 jaar professionele ervaring bij BDO Bedrijfsrevisoren. Naast auditwerk, heeft Johan een gedegen ervaring in consolidatie en due diligencewerk. Tevens doceert Johan Hellinckx financiële topics voor de Kamer van Koophandel. Naast het financieel beleid van de Groep zal hij Keyware ook begeleiden in de overgang naar IAS/IFRS.

Wij wensen met Keyware opnieuw een groeiverhaal neer te zetten. Door de versterking van het management team zullen we de verwachtingen van onze aandeelhouders, partners en klanten beter kunnen inlossen. Strategisch betekenen Dirk Jan, Thierry en Johan een complementaire aanvulling op onze huidige organisatiestructuur. Een focus op de specifieke marktsegmenten moet de winstgevendheid versnellen., aldus Stéphane Vandervelde, President & CEO.

Over Keyware
Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, met producten en toepassingen in het domein van beveiligings- en tijdbeheer, getrouwheidskaarten, elektronisch betalen, elektronische identiteit en transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Brussel, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.

Voor bijkomende informatie, contacteer:
Mr. Stephane Vandervelde
President & CEO
Tel: +32 (0)2 346.25.23
svandervelde@keyware.com

copyright © 2003 Keyware