MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Programma Arrow Rock Festival 2004 Compleet!

Delft, woensdag 31 maart 2004


Het programma van het Arrow Rock Festival op 12 en 13 juni 2004 is met de bevestiging van Eric Burdon & The Animals, The Godz, Y&T, Symphony X en Caravan compleet! Tijdens het tweedaagse festival zijn onder andere grootheden als Scorpions, Motörhead, Judas Priest en Alice Cooper te zien.

Als leadzanger van the Animals, was Eric Burdon met zijn krachtige bluesrock-stem één van Engelands meest kenmerkende zangers. Nadat de eerste bezetting van The Animals uiteen viel in 1966, hield Eric Burdon the Animals levend. Tevens heeft Eric Burdon veel roem verworven met de band 'War', zeker met de hit 'Spill The Wine'.

Met de hit 'Under the Table' heeft The Godz in de jaren '70 en '80, onder het trouwe hardrock publiek naam gemaakt. Dat leidde onder meer tot de openingsspot tijdens de Kiss' Love Gun Tour, in 1977. Ook Y&T is op tour geweest met Kiss. In 1973 gevormd in San Francisco, boekte Y&T zijn eerste grote successen met het album 'Earthshaker' in 1981. Vorig jaar stond Y&T ook al op Arrow Classic Rock Festival in Lichtenvoorde. De organisatie en het publiek waren dermate onder de indruk van deze fenomenale show dat besloten is tot weer een reünie show van Y&T op Arrow Rock Festival 2004!

Symphony X, opgestaan in 1994 te New Yersey, is een échte jaren '80 metal-band. Het grootse commerciële succes tot nu toe had de band met de plaat 'The Divine of Tragedy' in 1997. In Lichtenvoorde zijn we getuige van hun grote liefde voor de 'Klassieke Jaren 80 Fantasy Metal'!

En met de band Caravan heeft de organisatie van Arrow Rock Festival 2004 het programma compleet! Caravan, een typische Engelse cult rockband, is vanaf de jaren zestig nooit helemaal weggeweest. In 1990 heeft deze band zelfs besloten over te gaan tot een tweede carrière. Op Arrow Rock Festival zullen de oude klassieke songs weer de revue passeren. Maar zeer zeker ook de nummers van het nieuwe Studio Album 'The Unauthorised Breakfast Item', verschenen in September 2003.

Het festivalterrein opent zijn deuren zowel op zaterdag 12 als op zondag 13 juni om 13.00 uur. Op beide avonden duurt het muziekprogramma tot 00.00 uur. De camping gaat op vrijdag om 12.00 uur open. Voor de campingbezoeker wordt een alternatief vrijdagavondprogramma gepresenteerd. Hierover binnenkort meer!

Check voor alle informatie over Arrow Rock Festival 2004: www.arrowrockfestival.nl.

Arrow Rock Festival
De Schans Lichtenvoorde
Zaterdag 12 juni
Mainstage: Ten Years After, Y&T, Bad Company's Paul Rodgers, Motörhead, Scorpions en Judas Priest.
Tentstage: The Godz, Eric Burdon & The Animals, UFO, Blue Öyster Cult en Alice Cooper.
Zondag 13 juni
Mainstage: Caravan, Iron Butterfly, Heart, Golden Earring, Queensryche en Yes.
Tentstage: Symphony X, White Lion, Porcupine Tree en G3 feat. Joe Satriani, Steve Vai and Robert Fripp.

Het terrein gaat op zaterdag en zondag om 13.00 uur open, aanvang om 14.00 uur.
Einde programma: 00.00 uur. Entree dagkaart: Euro 50. Weekendkaart (12 & 13 juni): Euro 90. Campingkaart (ongeacht het aantal nachten): Euro 20. Camping gaat op vrijdag open om 12.00 uur. Prijzen excl. servicekosten.

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Productie: Mojo Concerts i.s.m. LOC 7000.