MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Arrow Rock Festival druk bezocht

PERSBERICHT

Lichtenvoorde, 13 juni 2004

ARROW ROCK FESTIVAL DRUK BEZOCHT

Het Arrow Rock Festival in Lichtenvoorde is tot nu toe erg succesvol verlopen. Het totale bezoekersaantal van het Arrow Rock Festival is nu tot nu toe ongeveer 35.000. Op zaterdag 12 juni trotseerde het festivalpubliek de regenval en genoot volop van de legendarische artiesten die bezit namen van de twee podia.

Op vrijdagavond 11 Juni was er voor de bezoekers een alternatief programma opgezet in de Rock Palace op het festivalterrein. Met optredens van Brothers in Arms, Blaze of Glory, The Quill en Montrose was de tent continu goed gevuld. De sfeer was uitzinnig en zette zich voort op de camping, alwaar nu bijna 5000 bezoekers de nacht doorbrengen.

Gisteren, zaterdag 12 juni, probeerde de regenval roet in het eten te gooien, maar het publiek liet zich niet kennen. Het muzikale vakmanschap van de artiesten voerde de boventoon. In een afgeladen tent bracht Alice Cooper, grotesk en theatraal als altijd, het publiek in vervoering, waarna Judas Priest de festivaldag afsloot. Judas Priest in originele bezetting, met zanger Rob Halford, overdonderde het publiek met krachtig gitaarwerk en vurige vocalen.

Momenteel schijnt het zonnetje boven het festivalterrein in Lichtenvoorde en geniet het publiek met volle teugen. Vanavond van 22.30 uur tot en met 00.00 uur zal Yes het festival waardig afsluiten.