Vertis


Unilease vernieuwt kritisch bedrijfsinformatiesysteem met Vertis

Unilease stelt aan de wagenparkbeheerders van zijn klanten informatie beschikbaar over diverse aspecten van afgesloten leasecontracten. Via een internetapplicatie genaamd 'AutoFocus' kunnen de klanten van Unilease rapportages opvragen uit een onderliggend datawarehouse. Unilease zal samen met Vertis en Business Objects komen tot een nieuwe versie van AutoFocus. De maatregelen hebben tot doel de performance van de rapportages te verbeteren en de laadtijd die nodig is om het onderliggende datawarehouse te vullen, te verkorten.

De aanpak van het project is gebaseerd op het uitvoeren van een laboratoriumtest, waarin incrementeel een aantal maatregelen wordt doorgevoerd en het resultaat op de performance wordt getest voordat tot realisatie van de productieomgeving wordt overgegaan. In de uitvoering van het project met nadruk op de laboratoriumtest zal Vertis samenwerken met implementatieconsultants van Business Objects. Bij de beslissing tot uitvoering van realisatie van de productieomgeving van AutoFocus zal Vertis ook de noodzakelijke infrastructuur inrichten. Bovendien configureert Vertis dan de productieomgeving en zal een nieuwe SLA worden opgesteld voor hosting en beheer van AutoFocus.

De afgelopen drie jaren heeft Vertis reeds ruime beheerervaring opgedaan met het kritische bedrijfsinformatiesysteem AutoFocus, ten behoeve van klanten van Unilease en Unilease-medewerkers. Deze langdurige relatie heeft zich met name het laatste jaar vertaald in een grotere beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het systeem, het behalen en nakomen van de key performance indicatoren (minder dan 50 uur ongeplande downtijd per systeem per jaar binnen het servicewindow) en gelijktijdig een sterke afname van niet-functionele wijzigingen en de daarbij behorende kosten voor Unilease.

Unilease is een leasemaatschappij die zich uitsluitend richt op de zakelijke markt. Voor zijn klanten, waaronder bedrijven, overheden en non profit-organisaties, beheert Unilease wagenparken van één tot enkele duizenden voertuigen.

Meer weten?
Voor meer informatie of vragen omtrent dit project kunt u contact opnemen met Robert Munnichs via telefoonnummer (0598) 66 63 01.