Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Lloyd s tekent met Unisys IMS-contract van 17 miljoen dollar

Unisys in Schiphol-Rijk verzorgt remote server management voor s werelds grootste verzekeringsmarkt

SCHIPHOL-RIJK / LONDEN, 14 juni 2004 De Britse verzekeraar Lloyd s heeft een contract ter waarde van 17 miljoen US dollar getekend met Unisys (NYSE:UIS) voor de levering van infrastructure managed services (IMS) in de komende vijf jaar. Unisys zal circa 1.400 desktops en 200 servers ondersteunen. Het remote server management wordt verzorgd vanuit het Unisys Managed Services Centre in Schiphol-Rijk. Remote services zijn van primair belang voor Lloyd s als onderdeel van een proactieve, holistische infrastructure managed service. De overige IT-ondersteuning wordt verzorgd vanuit het Unisys Managed Services Centre in het Britse Milton Keynes.

Lloyd s, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is verantwoordelijk voor ongeveer vijf procent van de wereldwijde herverzekeringsmarkt. Lloyd s is in staat om in 2004 verzekeringspremies te accepteren tot 26,6 miljard US dollar. Unisys zal Lloyd s infrastructuur transformeren en beheren, zodanig dat deze transparant, veilig en flexibel is. Hierdoor neemt de dienstverlening toe, evenals het gebruiksgemak voor de duizenden medewerkers.

De dienstverlening van Unisys zal worden verzorgd op basis van ervaring en erkende industriestandaarden, waaronder IT Infrastructure Library (ITIL) en het Unisys Partnership Value Model (PVM). In een afzonderlijk contract heeft Lloyd s twee Unisys ES7000 servers gekocht, inclusief diensten om de consolidatie van de infrastructuur te bepalen.

Vorige maand heeft SNS Bank een Infrastructure Managed Services-overeenkomst met Unisys gesloten voor het IT-beheer van ruim tweehonderd SNS-bankkantoren.

Over Unisys

Unisys is wereldwijd actief in diensten en oplossingen op het gebied van informatietechnologie. De Unisys-medewerkers combineren expertise in consulting, systeemintegratie, outsourcing, infrastructuur en servertechnologie met gedetailleerde kennis van de markt en gedrevenheid. Zo helpen zij klanten in meer dan 100 landen met het snel en efficiënt bereiken van concurrentievoordeel. Meer informatie is beschikbaar op www.unisys.com.

Over het Unisys Partnership Value Model

Unisys heeft een uniek Partnership Value Model (PVM) ontwikkeld dat bestaat uit succeskritische modules: Partnership Definition Workshop, Partnership Assessment and Benchmark, Partnership Charter, Partnership Continuous Improvement, Partnership Best Practice en Partnership Change Management. Deze modules zijn geïntegreerd om een complete PVM te bereiken die partners een mogelijkheid biedt om het partnership model zodanig vast te stellen dat het tegemoet komt aan hun individuele behoeften, hun partnership tot een top-relatie laat ontwikkelen en vervolgens enorme waarde toevoegt voor alle partijen.



Ingezonden persbericht